Színes Ötletek

a kézügyes blog

Csináld magad: pomponszőnyeg

Különleges és rendkívül látványos ez az ötlet, de tény, hogy meglehetősen nagy az anyagigénye. Aki viszont sokat kézimunkázik, köt, horgol, annak sok-sok maradék fonala lehet, ami erre a célra épp tökéletes lesz!

pompom-rug.jpg

Alapanyagok:

  • Fonalmaradékok vegyes színekben
  • Merev kanava vagy subázó alap
  • Horgolótű

Az elkészítés időt és türelmet igényel, kézügyességet kevésbe, így bátran próbálkozhat vele bárki.  

pompom-rug-collage.jpg

A pompon rögzítésénél legalább két lyukat hagyjatok üresen. Érdemes az anyag közepén kezdeni a rögzítést, onnan haladva kifelé. A pomponok viszonylag szorosan kerüljenek egymás mellé a kellően tömött hatás érdekében. Az kanava szélét a munka végén be kell szegni.

A pomponkészítés egyik legegyszerűbb módja:

Az ötlet forrása: casa.abril.com.br 

Szavazz rám a Goldenblogon!

Idén is elindult a Goldenblog szavazás, és ahogy eddig minden évben, idén is részt veszek rajta. Kérlek titeket kedves olvasóim, ha érdemesnek találtok, szavazzatok rám! Minden szavazatért és megosztásért hálás vagyok! 

A szavazáshoz ide kattints: ÉLETMÓD KATEGÓRIA --> szines otletek
Ja, a szavazáshoz Facebook tagság szükséges, de nyugi, a Goldenblog normális oldal, nem fog a nevedben spam-elni, üzeneteket írni!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr225439835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szonyeges 2013.08.09. 11:25:53

Ez nagyon tetszik! A www.szonyegpaplan.hu is szívesen felvenné a termékei közé ezt a szines szőnyeget.

Lau Koncsik 2013.08.31. 17:02:06

Ez tényleg nagyon ötletes és látványos! :)
Az a helyzet, hogy szeretnék egy ilyet csinálni az új szobámba, és szerinted érdemes belevágnom? Nincs sok tapasztalatom az ilyesmiben, de jó a kézügyességem.
És még arra is kíváncsi lennék, hogy ez mennyire lesz tartós?

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása