Színes Ötletek

a kézügyes blog

Régiből újat: ötletek fürdőruhák csinosításához

Többen kerestetek fürdőruha-felújítós, -csinosítós ötleteket, ma ezekből csemegézünk!

3680179270_9aec0cd160_o.jpg

3679375011_d461c69133_o.jpg

Sokféle lehetőség adódik, ha a tavalyi fürdőrucit szeretnénk egy kicsit feltuningolni, megbolondítani. Ha találunk színben hozzáillő anyagmaradékot (vagy egy még régebbi fürdőruhát), szint adja magát, hogy varrjunk rá valami díszítést. Ez lehet fodor,

vagy éppen virágmotívum is. A virágfejeket (vérmérséklettől függően dúsabb vagy szolidabb) szatén-, selyem, organzaszalagból is elkészíthetjük, majd felvarrhatjuk a fürdőruhánkra.

A retróstílus kedvelői pöttyös masnikat is készíthetnek (szerintem, állati)!

A gyöngyös, flitteres díszítések is divatosak, így ezzel is bűvészkedhetünk, érdemes. Ha nem éreztek elég bátorságok a gyöngyök/flitterek felvarrogatásához, akkor egy-egy nagyobb furatú gyöngyszemet (fa vagy műanyag is jó) húzzatok rá a fürdőruha pántjára (ez persze csak a megkötős ruciknál kivitelezhető ilyen egyszerűen). Fémdíszek, fémszegecsek szintén látványosak, és gyorsan felszerelhetők.

DIY Bikini beaded4.jpg

Díszítős ötletek:

DIY Inspiration ideas customize swimwear.jpg

A textilfestés is menő megoldás, ha van türelmetek hozzá!

printed-fringed-bikini-01.jpg

printed-fringed-bikini-05.jpg

printed-fringed-bikini-07.jpg

printed-fringed-bikini-11.jpg

Források a képekre kattintva.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletre szomjazol, kövess a Pinteresten is!   

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr155375428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polly graph 2013.06.26. 00:21:29

Ooops! Kissé erőltetettek az ötletek.

Egyrészt, mert életszerűtlen a dolog: a tavalyi bikinire azért fér rá a tuning, mert kibolyhosodott, kinyúlt, megkeményedett a gumija stb. Minden miatt amit az UV sugárzás, klóros vagy sós víz, a csúszda tett vele. Ezen aztán nem segít a sok műanyag gyöngy, flitter, filctoll és függönyzsinór.

Másrészt: ki a fene akar bikinit rajzolni magának? Fehéren még elment valahogy, de ez a bazári minta függönyzsinórral körítve! Az lesz a slusszpoén, ha a víz kioldja a mintákat belőle.

Volt már strandon, aki kierőlködte magából ezeket a darabokat?

2013.06.26. 02:17:11

Igazán nem akarlak lelombozni, de ezt én nem nevezném csinosításnak. :(

hot-spot (törölt) 2013.06.26. 07:36:15

Azt az alsót, dobd a kukába egyenesen.

Inimma 2013.06.26. 09:00:16

Hát ez egy halott ötlet.

Nick Leeson 2013.06.26. 09:21:54

Csak szólok a kedves hölgyeknek, hogy a pasik szemével ún. "Fürdőruha divat" NEM létezik!
Ugyanis ez a ruhadarab olyan keveset takar, hogy sokkal feltűnőbb a hölgy egész alakja, mint maga a fürdőruha. Egyedüli fontos dolog lehet, hogy ott takarjon, ahol van mit takarni! Minden más, ami "divat" szó alatt működik a fürdőruhával kapcsolatban, teljesen ÉRTELMETLEN!!!!
Mutasson előnyös formát és kész! Ennyi!

Az, hogy ti csajok minden évben egy fél minimálbért elszórtok a nemlétező divatra, fél tenyérnyi ruhadarabok képében, az mesterségesen gerjesztett marketingnek köszönhető!!!

Ha meg valaki tényleg elhiszi, hogy a csont fekete fürdőruci helyett egy majdnem ugyan olyan fazonú virágosat vesz fel, és akkor jobban megnézik majd a strandon, akkor már nagy baj van!!!!

Momina 2013.07.01. 09:15:18

Egyetértek valamennyi előttem szólóval, plusz hozzátenném, hogy a keressünk-ugyanolyan-anyagmaradékot-projekt nem túl sikergyanús, ugyanolyan árnyalatút nem találnak, plusz azok a csípőre fűzött gyöngyök nyomhatnak mint a fene. Ha meg nem elég szoros a fürdőruha, hogy ne nyomjanak, akkor vizesen le is csúszik, az első hullám leviszi vagy megrogyasztja a fenekén az anyagot, bármily kicsi fenéken legyen is, és az lesz igazán szexi... :)

Szokebaba · http://szokehaj.blogspot.com 2014.03.18. 23:14:00

Hát ezek nagyon jók :) Rengeteg ilyen nemtetsző, fakó fürdőruhát egész jól meglehet csinálni :)

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása