Színes Ötletek

a kézügyes blog

Gyönyörű virágok filcanyagból és papírból

Mára két virágkészítő tutoriált hoztam, jól jönnek a tavaszi és húsvéti dekorálás során. Szép kiegészítői lehetnek ajtódíszeknek, tavaszi koszorúknak, de akár vidám füzéreket is fűzhettek belőlük. Szárral készítve vázába is állíthatók.

21.jpg

1. Papírvirág

Egy ötlet, amihez jóformán csak firkálni kell, ez azért jól hangzik, nem? Sőt, Claire oldaláról még a "firkasablont" is letölthetitek (katt ide érte). A papírválasztásnál figyeljetek rá, hogy vastagabb (220g/m2) fajtát használjatok, így lesz megfelelő tartása. A scrapbookpapírok például tökéletesen megfelelnek e célra, és elég az egyszínű, olcsóbb fajtát választani. (ITT nézzetek körül scrapbookpapírokért)

A többi a képsorokból kiderül:

2.jpg

3.jpg

5.jpg

7.jpg

9.jpg

11.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

20.jpg

17.jpg

flowers.jpg

Forrás: Claire's Creations

2. Filcvirág

 

12.jpg

Ennél a virágcsokornál sem lesz különösebben nehéz dolgotok, csupán szív és levél alakú formákat kell kivágni a filcanyagból. Szükségetek lesz még néhány faágra, ragasztópisztolyra és kreppszalagra. Filcanyagot ITT, kreppszalagot pedig ITT szerezhettek be.

6b6011628840881d8f6ef9852e26d565.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr75118510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Littlewood · http://mslittlewood.blogspot.hu/ 2013.03.20. 06:17:35

Lényegesen jobban néznek ki, mint a fröccsöntött műanyag borzalmak. Jó ötlet.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása