Színes Ötletek

a kézügyes blog

Tízperces trükkök - Könnyen elkészíthető origami tulipán, akár nőnapra is

img_6962_xxxx.jpg

Idén talán a vártnál is hamarabb érkezett meg a tavasz, hajt és zöldül minden a kertekben, de még így is milyen nehéz kivárni, amíg környezetünk virágba borul. A magam részéről kedvelem a telet, a hangulatát, a szépségét, a számos klassz szabadtéri tevékenységet, de ilyenkor még az esős napokon is a tavaszi kerti teendőkön jár az eszem. Aki hasonlóan érez, és még korán virágzó növényeket sem nevel, de szorgos kis kézügyes kezek várják körülötte az újabbnál újabb megvalósítható ötleteket, biztosan örülni fog ennek a könnyen elkészíthető origami tulipánnak. Egy kis odafigyeléssel a kisebbek is színes virágesőbe boríthatják a házat, ami igazán jól jön a borúsabb napokon, de még ajándéknak sem utolsó, ha szeretnék meglepni valami aprósággal a lányokat az oviban, suliban.

img_6963.JPG

img_6964.JPG

A szárához 10 x 10, a virághoz 7 x 7 centiméteres színes origami papírt használtam, így körülbelül 10 centiméter magas tulipánjaim lettek. Ha magasabbat szeretnél, arányosan növeld a méreteket!

img_6965_1.jpg

A virág alsó csücskét vágd le ollóval, hogy bele tudd dugni a szárát! Belülről egy pici cellux segítségével akár rögzítheted is a fejet, akkor biztosan nem esik le, míg elhelyezed a tavaszi dekorációdban! Ha felragasztod egy összehajtott kartonra, képeslapként is megállja a helyét.

img_6992.JPG

img_6998.JPG

img_7006.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716434832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása