Színes Ötletek

a kézügyes blog

5+1 instant tipp húsvétra
5+1 instant tipp húsvétra

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_58.jpg

A kedves ünnepi dekorációk sorából összegyűjtöttünk néhányat, amit percek alatt elkészíthettek és semmi más nem kell hozzájuk, csak néhány olyan alapvető hozzávaló, mint a színes papír, olló vagy a ragasztó. Az ötletek jól jöhetnek, ha kertészkedés, ablakpucolás vagy éppen a konyhai teendők miatt kicsúsztatok az időből, de a gyerekek kedvéért szeretnétek hozzátenni még néhány apróságot a húsvéti díszekhez.

...

Tojásvadászat hulladékmentesen
Tojásvadászat hulladékmentesen

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_59.jpg

Nem könnyű feladat, hogy fenntartható módon, egészséges hozzávalókból oldjuk meg a legkisebbek tojásvadászatát. Akár a korábban összegyűjtött - úgy gondoljuk, mindenkinek ismerős - műanyag tojásokat is megtölthetjük mindenféle finomsággal, hogy azokat rejtsük el a kertben! Csak egy kis papírcsomagolás, egy csinos masni, és készen is vagyunk! Galéria a folytatásban.

...

Álomutazásod megfestésére hív az „Alkoss szabadon” művészeti pályázat
Álomutazásod megfestésére hív az „Alkoss szabadon” művészeti pályázat

alkoss-szabadon-2023-sajtotajekoztato_1_sm.jpg

Alkoss szabadon idén is! Ebben az évben Szárnyalj szabadon! alcímmel hirdetett művészeti pályázatot a Bodó Galéria és Aukciósházban az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvány . A pályázatra a szervezők 8-13, illetve 14-20 év közötti fiatalok jelentkezését várják, a feladat pedig egy álomutazás megfestése vagy megrajzolása. A nyertes pályamű alkotója mindkét korosztályban a főtámogató Budapest Airport által felajánlott párizsi úttal lesz ...

Aktuális

inktober_2024_300_x_250_keppont_20241002_135455_0000.png

Ajánló

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása