Színes Ötletek

a kézügyes blog

Hol volt, hol nem volt, újra itt a Móra raktárvásár

289466880_5795080740505328_4505965706618843510_n.jpg

Július 27-29 között újra vár titeket a könyvek birodalmában a Móra Könyvkiadó! Ahogy már megszokhattátok, az idei raktárvásáron ismét óriási kedvezményekkel juthattok hozzá akár kedvenc kiadványaitokhoz, akár utolsó darabos könyvekhez, de válogathattok rengeteg mesekönyv, regény, foglalkoztató, album, lapozó, színező hatalmas választékából is. További részletek a folytatásban.

A rendezvénynek a 6SZIN ad otthont Budapesten, a Jókai utca 6.szám alatt. A raktárvásár szerdán és csütörtökön 10 és 18 óra, míg pénteken 10 és 16 óra között látogatható. Készüljetek némi harapnivalóval, ivóvízzel, és a környezettudatosság jegyében saját szatyorral, táskával, esetleg bőrönddel, hogy legyen miben hazavinnetek az összeválogatott kincseket.

Hogy senkit se érjen csalódás, a kiadó néhány hasznos információval készít fel titeket a vásárra.  

"A raktárvásáron terméket félretenni, utólag kicserélni, átutalásos számlát kiállítani nem tudunk, kérjük, ezt vegyétek figyelembe! Fizetni készpénzzel és kártyával is lehetséges, de örülünk, ha inkább az érintésmentes fizetési módot választjátok. A MÓRA BOOK POINT a vásár előtti hétfőn és kedden nyitva lesz, de a raktárvásár ideje alatt zárva tart, a webes csomagok átvétele viszont a raktárvásár ideje alatt és nyitvatartási idejében zavartalanul működik."

További információkért keressétek a raktárvásár Facebook-eseményét vagy a Móra Könyvkiadó weboldalát.

1000_200_mondjadmeg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1517886989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása