Színes Ötletek

a kézügyes blog

Fesztiválozz Budapest közepén! - Holnap indul a Reflektor Festival
Színes programok

277792191_283187280650772_3399900139440615573_n.jpg

Idén először nyitja meg kapuit a Reflektor Festival Budapest belvárosában, az Akvárium Klubban július 14-16 között. Ezen a rendezvényen ugyan kézműves foglalkozások nem lesznek, mégis szívesen ajánljuk, mert az igazán színes felhozatalban nagyon jó külföldi és magyar zenekarokkal találkozhattok. Ha szeretnétek izgalmas zenei élményeket szerezni, de kevésbé vonzó számotokra a hosszas utazás, sátorozás, és a menetrendszerinti fesztivál-viharok szentháromsága, esetleg másnap reggel már napközis táborba indítjátok a család legkisebb tagjait, a Reflektor éppen nektek való! Programajánló a folytatásban!

A Reflektor fesztivál Budapest belvárosában vár titeket, így a határon túli koncerthelyszínek vagy az ország túlsó csücske helyett csak az Erzsébet térig kell utaznotok ahhoz, hogy egy érdekes, stílusokon átívelő felfedezőúton vegyetek részt a zene világában. Az underground jazztől a post-punkon át a pszichedelikus space rockig mindenféle irányzat képviselőivel találkozhattok, akik között olyan, itthon talán még kevésbé, külföldön viszont már jól ismert előadók is felbukkannak, mint a Squid, Tenderlonious, vagy Moses Boyd, a magyar felhozatalból pedig sokatoknak ismerős lehet a Mayberian Sansülotts, iamyank, Solére, vagy a Black Bartók neve, hogy csak néhány példát mondjunk. 

Hogy általában véve milyen zenékre számíthattok a Reflektoron? Az egyik ötletgazda és szervező, Remetei Filep Ákos erről a következőket mondta: 

„A fő válogatási elv az volt, hogy minél izgalmasabb produkciókat szedjünk össze, akik itthon talán még nem annyira ismertek, de tőlünk kicsit nyugatabbra már jól működnek. (...) Az ízlésformálás talán erős kifejezés lenne, inkább azt szoktuk mondani, hogy olyan, nyitott koncertlátogatóknak szánjuk a rendezvényt, akik kíváncsiak arra, mi történik a zene világában, akiket vonz a felfedezés öröme, és akik akár úgy is elmennek egy-egy koncertre, hogy nem feltétlenül tudják kívülről az összes fellépő összes dalát.

Forrás: Lángoló

Tehát ne rettentsen vissza senkit, ha a programlista nevei egyelőre nem hangzanak ismerősen, a szervezők izgalmas és emészthető zenéket ígérnek, és nem szokványos kalandot garantálnak azoknak, akik mindenféle stílusban keresik az új impulzusokat. Csupa olyan hazai és külföldi előadót hallhattok, akik ritkán láthatók hazai színpadokon, vagy akik még sosem léptek fel Magyarországon. Három estén át most az Akvárium Klub minden zuga a tiétek, napsütés és muzsika vár a teraszon, hajnalig tánc a Volt Lokálban, és koncertek sora a Kis- és Nagyhallban. 

7ccamrypu5kstzozs.jpegForrás: Mayberian Sanskülotts, Reflektor Festival

Az elővételes bérleteket csütörtök (május 19.) éjfélig lehet beszerezni, a napijegyek pedig péntektől (május 20.) lesznek elérhetőek. Minden további információért keressétek fel a Reflektor Festival weboldalát vagy Facebookját, esetleg hallgassátok végig a  hivatalos Spotify playlistet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5217882245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása