Színes Ötletek

a kézügyes blog

Április 10-én tavaszi Pici Piac a Larus Rendezvényközpontban

275169465_4675105592616382_7670972386466208336_n.jpg

Jövő vasárnap ismét a legkisebbeké lesz a főszerep a Larus Rendezvényközpontban, ahol a főváros egyik legmenőbb dizájner vásárával várják a szervezők a családosokat. A Pici Piacon több mint 50 tehetséges magyar tervező kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, babáknak készült csodás termékeivel találkozhattok. A már jól ismert, kedvenc márkáitok mellett minden vásáron újakat is megismerhettek. A rendezvény mint mindig, most is maximálisan bababarát, és ingyenesen látogatható. További részleteket a folytatásban találtok.

pff41.jpg

A rendezvény már hét éve segíti a szülők választását mindenben, ami a játék, babaápolás, öltözködés, dekoráció, biztonság, fejlesztés, sport, fenntarthatóság terén felmerülhet - de azoknak is érdemes felkeresni a Pici Piacot, akik az ajándékozás terén tanácstalanok. A vásárlásotokkal hazai vállakozókat támogathattok, cserébe pedig igazán kreatív, egyedi, minőségi, és a legnagyobb gondoskodással készült termékekkel kedveskedhettek babáitoknak, kisgyermekeiteknek, vagy éppen magatoknak.

nevtelen-1_4.jpg

A játszósarokról az április rendezvényen a KreaLáda márka gondoskodik. A szuper bébi játszóparkban rengeteg szórakoztató és biztonságos játék várja a legkisebbeket és a szülőket is, ahol közösen játszhattok, vagy akár meg is pihenhettek. A kényelmes szoptatáshoz vagy pelenkázáshoz is találtok megfelelő helyiséget. A rendezvény Facebook-eseményét ITT találjátok.

A Pici Piac jótékonysági programja

A SOK PICI elnevezésű jótékonysági program újra folytatódik: az április 10-ei vásáron a Budapest Bike Maffia munkáját támogathatjuk közös erővel, akik alapvetően hajléktalan és rászoruló embereknek segítenek innovatív módokon, de ha krízis van, ott a helyük! Az ukrán menekültek megsegítéséért az első pillanattól fogva rengeteget tesznek: adományokat koordinálnak, igény szerint vásárolnak a menekülteket elszállásoló intézményeknek, olyan kisebb szervezeteket támogatnak, akik speciális igényekkel rendelkező embereket fogadtak be, valamint hosszútávon szeretnék támogatni a hosszabb ideig Magyarországon tartózkodó ukrán gyerekek tanulmányait és szabadidős tevékenységét.

A kiállítók teljes listája mellett még sok hasznos információt találhattok a rendezvény weboldalán, Instagramján, és Facebookján. Utóbbit azért is érdemes figyelemmel kísérnetek, mert már elindult a szokásos nyereményjáték, ahol minden nap egy-egy fantasztikus ajándék talál gazdára a Pici Piac kiállítóinak felajánlásában. Gyorsan válaszoljátok meg az adott nyereménnyel kapcsolatos kérdést, mert minden játék csak a meghirdetés napján éjfélig tart!

pff07.jpg

A korábban nálunk is bemutatkozó márkák közül a vásáron megtaláljátok a PIKK PAKK táska, a babyberry, és az Anyaparadicsom termékeit is, ha szeretnétek róluk többet megtudni, a linkekről elérhetitek az említett cikkeket.

A jelenlegi szabályozások értelmében már nem kötelező maszk viselése, ahogy a védettségi igazolvány bemutatása sem, ettől függetlenül csak abban az esetben vegyetek részt a közösségi programon, ha teljesen egészségesnek érzitek magatokat. Vigyázzunk egymásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2017794593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása