Színes Ötletek

a kézügyes blog

Pici Piac - Szeptember 12-én újra vár titeket a legkisebbek vására!
Színes programok

p69.jpg

Szeptember 12-én újra Pici Piac! Vasárnap Budapesten, a Larus Rendezvényközpontban a főszerep ismét a gyerekeké - a vásáron több, mint 60 tehetséges hazai tervező kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, babáknak készült csodás termékeivel találkozhattok. Számos új kiállító mellett a már jól ismert márkák is jelen lesznek beltéren és teraszon egyaránt. A vásárra a belépés mint mindig, most is ingyenes, de a jelenlegi szabályozások értelmében beltéren védettségi igazolványhoz kötött.

p27.jpg

A legkisebbek igényeire koncentráló rendezvény már hat éve segíti a szülők választását mindenben, ami a játék, öltözködés, sport, lakberendezés, biztonság, fejlesztés, fenntarthatóság terén felmerülhet, és talán nincs is olyan a témában alkotó dizájner, aki ne ismerné a Pici Piacot. A tervezők jellemzően csak az online térben vannak jelen - mivel többnyire a gyermekvállalás után alkotói munkára váltó vállalkozó szülőkről van szó -, ezért nagyon fontos egy személyes találkozási pont, úgy a vásárlóknak, mint az eladóknak. Amellett, hogy ezáltal kialakulhat egy közvetlen kapcsolat, a termékeket is meg lehet ismerni, nézni, tapogatni, a készítők pedig rengeteg hasznos információval állnak rendelkezésetekre. 

pp19_p.jpg

A Pici Piac természetesen nemcsak a szülőknek kínál programot! A gyereksarokban a kisebbekkel együtt pihenhettek vagy játszhattok a természet inspirálta szőnyegeken, a pihe-puha párnák és dekorációk között. Játékok és könyvek is várják a kis felfedezőket! 

A jelenlegi szabályozások értelmében a Larus Rendezvényközpont épületébe csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt és a vele érkező kiskorú gyermek léphet be. A szervezők javaslatára ha tehetitek, inkább a délutáni órákban érkezzetek, mert a korábbi Pici Piac tapasztalatok alapján délelőtt mindig többen jönnek vásározni! Köszönjük az együttműködéseteket és hogy Ti is vigyáztok egymásra!

További információkat az esemény weboldalán, Facebookján, és Instagramján találtok.

pici-piac-2021-szeptember-12-larus_kicsi.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7516685082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása