Színes Ötletek

a kézügyes blog

Madárházikós öröknaptár - Ingyenes minták minden hónapban

221168106_4144477315587949_595019975889844528_n.jpg

Már jól ismerhetitek ezt a kedves kezdeményezést, amit a Facebookon, a Birdhouse SAL 2021 - FREE csoportban követhettek nyomon. A madárházikókat ábrázoló öröknaptár mintáit a tervezők hónapról hónapra ingyenesen közzéteszik a közösségben, ezzel inspirálva minden hímzés iránt érdeklődőt a közös alkotásra - erről pedig mi is rendszerint hírt adunk. Az augusztusi minta és még néhány hasznos információ a folytatásban!

A kezdeményezésről részletesen írtunk a Hímezz madárházikós öröknaptárat! című cikkünkben, a legfrissebb mintát pedig a képre kattintva tudjátok letölteni!

aug.jpg

Az augusztusi kompozíció főszereplője a nádi énekesmadaraink legszebb tollazattal rendelkező faja, a kékbegy. Áprilistól szeptemberig tartózkodik hazánkban, ekkor előszeretettel keresgél és költ a növényzet alsó részén, rejtett életmódja miatt igen nehezen észrevehető. Változatos énekébe sok más madárfaj strófáját beleszövi. A hím kék mellényén alfajtól függően más-más színű csillagot visel. (Forrás: MME)

lussve_01_h_simay_gabor_ad_c.jpg

A hímzés szerelmeseinek és az újonnan csatlakozó kezdőknek is jó szívvel ajánljuk ezt a közösséget, ahol nemcsak a naptár mintáira, de segítőkész barátokra is lelhettek! Bátran csatlakozzatok!

Fotók: foltosboltos.blogspot.com, Amrein Anna, Aradiné Szabó Tünde

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1416637184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása