Színes Ötletek

a kézügyes blog

Fülbevaló rendszerező - Egyszerűen, saját kezűleg

2_85.jpg

A január több szempontból olyan, mint a tavasz, a rendrakás és rendszerezés ideje - sajnos most az időjárás tekintetében is megállja a helyét a párhuzam. Az ünnepek elteltével midig akad pakolni és takarítanivaló, sokunkat el is ragad ilyenkor a hév - ha már a karácsonyfa távozása miatt úgyis a helyére kell rendezni számos tárgyat, az egyik újévi fogadalmunk pedig az volt, hogy idén sokkal kevesebbszer "szaladjon a ház", ideje kézbe venni néhány régi restanciát. Ilyen például a kis dobozokban hányódó, emiatt könnyen pár nélkül maradó fülbevalók esete. Erre a problémára nyújt megoldást ez a praktikus rendszerező, amit csupán három alapanyag felhasználásával könnyedén elkészíthettek magatok is!

3_80.jpg

Amire szükségetek lesz:

  • képkeret
  • rozsdamentes drótháló
  • univerzális ragasztó vagy ragasztópisztoly 
  • drótvágó fogó
  • vékony falécek
  • fűrész

Fessétek le a keretet a nektek tetsző színre. Ha a falra kerül, a hátoldalát nem szükséges, de el lehet készíteni hasonló módszerrel a térben álló változatot is, ilyenkor viszont mindkét oldal festése szükséges. Az üveg helyére kerül majd a drótháló, így azt annak a méretére kell vágni! 

4_73.jpg

Kenjétek be ragasztóval az üvegnek kialakított peremet és fektessétek bele a háló, majd várjátok meg, amíg megszárad! Az univerzális ragasztó ugyan erősebb, mi mégis inkább a ragasztópisztolyt javasoljuk erre a munkára, mert gyorsan szárad, így nem rúgja ki magát a drót idő előtt.

5_73.jpg

Egy újabb ragasztóréteggel rögzítsétek az előzőleg pontosan méretre vágott leceket is!

6_65.jpg

Ha ez is megszáradt, nem maradt más teendőtök, mint elhelyezni rajta a fülbevalókat, amiket ezentúl mindig a párjuk társaságában, ráadásul szem előtt találtok meg!

1_89.jpg

7_62.jpg

8_60.jpgForrás: adventuresofadiymom.com

Tipp: Ez a verzió sem jelenthet problémát azoknak a kézügyeskedőknek, akik szívesen látogatják a barkácsboltokat, de aki jobban kedveli a nőiesebb megoldásokat, az drót helyett válasszon csipkét! Akasztós fülbevalók rendszerezésére még talán praktikusabb is! 

11_44.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook közösségéhez, hogy a következőről se maradj le! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2716370498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása