Színes Ötletek

a kézügyes blog

Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020 - Környezettudatosság komolyan és játékosan

2020_ewwr_poszter_a_a2.jpg

Tudtátok, hogy most van az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amit minden év novemberének utolsó hetében rendeznek meg?  Európa-szerte lelkes önkéntesek saját ötleteikkel hívják fel a figyelmet a tudatos hulladékgazdálkodásra, a hulladék keletkezésének megelőzésére, a keletkezett mennyiség csökkentésére, a termékek lehetőség szerint többszöri használatára, valamint az anyagok újrahasznosításának fontosságára.

A részletekről a kezdeményezés weboldalán olvashattok! De nem csak ezért érdemes felkeresni az oldalt: esőnapokra kiváló program a környezettudatossági futam, egy elgondolkodtató, egyben szórakoztató társasjáték, ami letölthető a képre kattintva!

ewwr-jatektabla.jpg

Mi a magunk részéről igyekszünk arra törekedni, hogy háztartásainkban a lehető legkevesebb szemetet termeljük a mindennapi életünk során és emellett sok-sok hulladékszegény, újrahasznosított alapanyagokat feldolgozó kreatív ötletet mutassunk nektek! Reméljük, ti is szem előtt tartjátok, hogy ne csak egy hétig, de nap, mint nap cselekedjetek egy tisztább és fenntarthatóbb jövőért, az élhetőbb környezetért!

Hamarosan az ünnepi készülődés apropóján is láthattok néhányat, kövessétek a blogot és a Színes Ötletek Facebook oldalát!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7916297414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása