Színes Ötletek

a kézügyes blog

Rókák mindenütt - Filc hajcsat kislányoknak

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_33.jpg

A rókák nagyon felkapottak lettek manapság, a zokniktól a lakásdekoráción keresztül a telefontokig mindenhol megjelennek kicsik és nagyok kedvenceiként. Az aranyos és ötletes kiegészítők tárházából mára egy egyszerűen elkészíthető hajbavalót választottunk, amit minden rókarajongó kislány szívesen visel. Az elkészítés lépései jönnek a hajtás után!

Amire szükségetek lesz: fehér és narancs filc anyag, fekete gyöngyök, fekete és narancs színű cérna, csat, átlátszó pillanatragasztó.

1_70.jpg

Előrajzolás után vágjátok ki papírból a róka fejét és pofáját formázó sablont, hogy ne a filcet kockáztassátok. Mindkettőből két-két darabra lesz szükségetek. A róka jellegzetes, fehér pofiját ragasszátok fel az alapra, de ha türelmesebbek vagytok és jól bántok a tűvel, cérnával, fel is varrhatjátok! A gyöngyök rögzítéséhez úgyis szükségetek lesz erre tudományra, de ha bizonytalanok vagytok, nyugodtan kérjetek segítséget! A csatot úgy helyezzétek el, hogy egyenlő távolság maradjon mindkét oldalon.

2_64.jpg

A középső szárat fogjátok átdugni az anyagon, ezért itt jelöljétek meg és ejtsetek egy pici bemetszést kisollóval, ahogy a képen látszik. Akkor jó, ha elölről és hátulról úgy néz ki, mint a galériában látható képeken. 

Utolsó lépésként apró öltésekkel varrjátok körbe az arcát! Könnyítésképpen itt is használhattok ragasztót, de azzal is bánjatok óvatosan, velem is előfordult már, hogy napokig papírzsebkendők maradványait hordtam az ujjamon a pillanatragasztó figyelmetlen használatát követően. Ha van kedvetek, készítsétek el ugyanezzel a módszerrel kedvenc állataitokat és mutassátok meg nekünk, szívesen látjuk Színes Ötletek Alkotói Csoportjában! 

Forrás: livemaster.ru

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5416240312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása