Színes Ötletek

a kézügyes blog

Gyógynövényes alvópárna, ami természetesen ringat álomba

sm-img_2950.jpg

A kreatív tevékenységek jótékony hatása közismert, legyen szó stresszoldásról, önfejlesztésről, közösségekhez való kapcsolódásról, vagy gyermekeink esetében az érzékek és a problémamegoldó képesség fejlesztéséről. Számtalan példa van arra is, amikor általuk tudunk tenni valamit a környezetünkért vagy az egészségükért. Most bemutatunk egy olyan lehetséges utat is, mely során egy ötletmorzsa kézműves kisvállalkozássá nőheti ki magát. Így hát mindenkit csak biztatni tudunk, hogy szánjon időt hobbijára, gyakorolja kedvenc technikáit, mert ha pattan a szikra, bármikor komolyra fordulhat egy szabadidős tevékenység is. 

Most induló sorozatunkban ezúttal a természetgyógyász végzettséggel rendelkező Fridel Zitát mutatjuk be, aki a Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák létrehozója. Ő így beszélt a hobbinak indult vállalkozásról: 

A gyógynövények már gyermekkoromban is érdekeltek, a kedvelés pedig tudásvággyá alakult, amit a Károly Róbert Főiskola gyógynövénytermesztő és - feldolgozó szakán csillapíthattam szakmai ismeretekkel. Első vánkosaimat az alvás- és légzészavarral, náthával, köhögéssel, orrdugulással küzdő szeretteimnek készítettem, majd következtek a barátok, és eljött a pillanat, amikor rádöbbentem, milyen sok emberen segíthetnék ezekkel a gyógynövényes párnákkal. A gondolatot hamarosan tett követte, összeállt egy csapat, mely már eleget tudott tenni a megrendelések teljesítésének. A vánkosok tömése kézzel történik, így kellettek a szorgos segítő kezek. Azt a legmerészebb és legédesebb álmomban sem gondoltam volna, hogy alvópárnáim villámgyorsan és országszerte ilyen nagy népszerűségre tesznek szert, akárcsak a gyógynövénnyel töltött, hihetetlenül bájos plüssállatok, a baba- és illatpárnák és a szemmaszkok is, melyekkel  a háromféle méretben készülő klasszikus párnákon túl tovább bővítettem a termékpalettát.

A tízféle gyógynövény, amit használunk, úgy lett kiválasztva, hogy a lehető leghatékonyabban támogassák a pihentető alvást. A párnában található gyógynövénykombináció stresszoldó, légutakat tisztító, fejfájást csillapító hatással is bír. A kényelmes alátámasztást a szintén számos pozitív tulajdonsággal bíró tönkölypelyva töltet biztosítja.

Hogy hogyan segítenek a párnába töltött gyógynövények? A gyógynövények illóolajai a saját testünk által termelt hő hatására kipárolognak, ezt belélegezve pedig hatnak ránk. A gyógynövényes töltet, a párnák bőrbarát, antiallergén, 100% pamut öko-textil burka, igényes és szemet gyönyörködtető huzata, továbbá hihetetlenül finom illata minden korosztálynak segítséget jelenthet abban, hogy természetes anyagok felhasználásával küzdjék le az elalvási és átalvási problémákat.

cica-fel.jpg

További információk a Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák weboldalán és Facebookján!  

 imgp0714_small.jpg

1cfd1f03-885f-4d7e-a935-7e8e26d70b19_1_201_a.jpeg

sm-img_2949.jpg

sm-img_2997.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8515514496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása