Színes Ötletek

a kézügyes blog

Mókás állatfigurák és dekorációk a gesztenyeszezonra

5_6_fr.jpg
Egy napsütéses őszi napon nincs is jobb egy délutáni sétánál, vagy akár nagyobb kirándulásnál a szabadban. Ha tehetjük, mozduljunk ki minél gyakrabban, és ha már éppen szedhető a gesztenye, gyűjtsünk egy adaggal, hiszen rengeteg különféle hangulatos dekoráció vagy mókás figura készíthető belőle. Ma ehhez adunk néhány tippet. 

A gesztenyefigurák készítése kiváló elfoglaltság, ha a gyerekekkel készülünk közös programra. A variációknak csak a képzelet és a rendelkezésre álló anyagok szabhatnak határt. A legegyszerűbbekhez elegendő néhány fogpiszkáló, de filccel vagy színes papírral, egyéb termésekkel, vagy éppen zsenília dróttal kiegészítve már egészen egyedi megoldásokat is létrehozhatunk.

1_fr.jpg2fr.jpg3fr.jpg4fr.jpg
A téma a felnőtteknek is nyújt bőséggel ötleteket. Ez az asztali dísz percek alatt elkészíthető különösebb kézügyesség nélkül is. Formás üvegünket töltsük meg gesztenyével és helyezzünk rá egy üvegtartót kedvenc illatos teamécsesünkkel. Egy raffia, selyem, csipke vagy bármilyen nekünk tetsző szalaggal átkötve egyedivé is varázsolhatjuk.

5fr.jpg
Egy szép tálba rendezve festett gesztenyékkel is díszíthetjük asztalunkat, de ezt már inkább azoknak ajánljuk, akik kedvelik az aprólékos, precíz munkát és meditatív tevékenységre vágynak.

6fr.jpg
Sokak által kedvelt ajtódísznek is nagyszerű alapanyag a gesztenye. Elkészítésük bár nem bonyolult, de szükségünk lesz néhány alapvető szerszámra, barkácseszközre is, akár a kilyukasztott és drótra fűzött, akár a ragasztópisztollyal koszorúalapra rögzített változatot választjuk.

7fr.jpg
8fr.jpg9fr.jpg10fr.jpg

Kitekintőnkből az is kiderül, hogyan használható ez a sokoldalú termés a háztartási tisztítószerek sorában.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2315208030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása