Színes Ötletek

a kézügyes blog

Inspiráló ötletek helytakarékos mosókonyhákhoz
Inspiráló ötletek helytakarékos mosókonyhákhoz

Bár még csak alulról súroljuk a februárt, az én agyam már a közelgő tavaszi nagytakarításon kattog. Ilyenkor én nem "csak" nagytakarítok (na, nem mintha az nem lenne épp elég), hanem rendszerezek, selejtezek, ésszerűsítek, átrendezek, újítok, tervezgetek, átalakítok. 

befunky_collage4.jpg

...

Újdonság: Horgolt takarók
Újdonság: Horgolt takarók

Leonie Morgan legújabb könyvében ismét káprázatos mintákat és színösszeállítá sokat oszt meg olvasóival. E gazdag repertorában a négyzetekből álló és a sorról sorra haladó minták rajongói sem fognak csalódni. 

cser_horgolt_takarok_fb.jpg
-  A 40 takaróminta mindegyikét világos szöveges leírás, könnyen követhető mintarajz, a minta bonyolultságát jelző besorolás és nagyméretű fotó kíséri. A könyv minden mintánál három különböző méretű takaróhoz - babatakaróhoz, ...

Könyvajánló: Kerámiakönyv kezdőknek és haladóknak
Könyvajánló: Kerámiakönyv kezdőknek és haladóknak

A könyv szerzője azt járja körül, mi teszi praktikussá, ill. kellemessé a mindennapi életben használatos kerámiatárgyakat. Mindegyik edénytípusra három fajta készítési technikát mutat be: korongozás, felrakás és lapból építés. 

cser_keramia_fb.jpg


A könyv egyrészt olyan alkotóknak szól, akik kis műhelyükben alapvető felszereltséggel, eszközökkel és szakismerettel rendelkeznek, másrészt a felrakott és a lapból épített változatokat akár otthon is el lehet ...

Szívmotívumok maradék deszkából
Szívmotívumok maradék deszkából
Korábbi cikkünk ráncfelvarrva

befunky_collage3.jpg

Megmaradt deszkákból számtalan bájos dekorációt készíthetünk különösebb szaktudás nélkül is. Kiváló példák erre az egyedi szív alakú díszek, amelyeket dekopírfűrésszel egyszerűen formára vághatunk, majd egy kis csiszolás után kedvünk szerint festhetünk. A közelgő anyák napja kiváló alkalom lehet, hogy kipróbáljuk valamelyik ötletet a folytatásban következő inspiráló galéria darabjai közül!

...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása