Színes Ötletek

a kézügyes blog

Őszi ajtódísz lépésről lépésre

Az ősz színekben igen gazdag évszak, a natúr, természetes díszek pezsgő kínálatának időszaka dekorációs szempontból. Én a természetes alapanyagok híve vagyok, ám valljuk be, ezek sok esetben nem igazán hosszú életűek. Persze sokszor ez nem is elsődleges szempont (gyakran cserélhetjük, változtathatjuk), de azért évszakonként néhány tartós, újra elővehető díszre is szükség lehet. Ezért most egy időtálló, ám mégis természetes hatású ajtódísz elkészítését mutatom be nektek.

1.jpg

Anyagszükséglet:

koszorúalap szalmából

Zsákvászon-szalag

Színes szalag (őszies színvilágú)

Ragasztópisztoly, gombostű, csipőfogó

Műlevelek (őszies színvilágú)

Elkészítés:

Tudom, sokan nem kedvelik a művirágokat, így hát a mű-faleveleket sem, pedig érdemes kicsit megbarátkozni velük. Ma már nagyon igényes kidolgozású, elérhető árú darabokat találni az üzletekben, és a választék is igen bőséges. Ezek tartós, valósághű darabok, bármikor elővehetők, és roppant látványos, természetes hatású díszek alapanyagául szolgálnak, így egy-egy darab kedvéért nyugodtan tehetünk kivételt, még ha egyébként annyira nem is rajongunk értük.

Első lépésben vonjuk be  a koszorúalapot a zsákvászon-szalaggal.

3.jpg

Több helyen érdemes ragasztópisztollyal is rögzíteni, így biztosan szépen és stabilan fog illeszkedni.

4.jpg

A mű-faleveleket sokszor kisebb csokrokban árulják, ezeket igény szerint méretre szabhatjuk, épp akkorra szárral, amekkorára szükségünk van. 

5.jpg

 

Rögzítsük ezeket is ragasztópisztollyal, majd válasszunk egy színben passzoló szalagot a felfüggesztéshez.

6.jpg

Forrás: today's creative life

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is, megtisztelsz vele! Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1814243587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása