Színes Ötletek

a kézügyes blog

PASO karibi koncert és jótékonysági könyvgyűjtés az idei szezont záró Pöttönkerten

paso_pottom.jpg

Itt a szeptember, és vele az év utolsó Pöttömkertje. Most vasárnap, ahogy már mindenki megszokhatta a hónap elején, ismét a gyerekeké és a családoké a Budapest Park. A szezonzáró rendezvényen nem akármilyen színpadi produkciók várhatók, hiszen többek között érkezik a PASO, akik ezúttal egy különleges karibi gyerekműsorral
kedveskednek a közönségnek. Programajánló a hajtás után!

A szeptember Pöttömkert során a következő színpadi produkciók várják a látogatókat:

10:15-11:00 Nyárbúcsúztató Kerekítő mondókás móka
11:00-11:45 PASO Karibi gyerekkoncert
12:15-12:45 Mese több szólamban: Kayamar zenés játéka
12:45-13:15 CSOPA interaktív bemutató
13:30-14:15 Batyuszínház és a Holdvilág Kamaraszínház - Lány a sárkányhajóban (viking mese)

A színpadi produkciók mellett természetesen ezúttel sem maradnak el a megszokott egész napos programok.

10:00 - 14:00 ArtPaint -testfestés, csillámtetoválás profiktól
9:30 - 15:00: Piatnik interaktív játszóház

Ezen kívül Magyar Vöröskereszt Ifjúsági tagozat: arcfestés, kézműves foglalkozások, FKF Nonprofit Zrt.: környezettudatos játékok, ajándékok, belülről megnézhető kukásautó, lovaglás, Bruder játék és munkagépek
BRFK Ix. kerületi RK: kreszteszt, kerékpárbiztonság gyerekeknek, rendőrautó, CSOPA interaktív játékai, Kanga Alapítvány kisállat simogató, Ciffra Palota óriás társas, Tapicskoló festőkör a világ legszebb színeivel
kipróbálható tanulóbicajok, Heti Betevő kreatív stand.

Lesz Gipszkorszak gipszfestés, gipszalkotás,  Afrika Másként kézműves sarok, labdás ugrálóvár a kisebbeknek, trambulin a nagyobbaknak, kibővített tipegő játszótér a csöppségeknek, móka járgányok, logikai játékok nagyobbaknak, hónaphoz kapcsolódó népi játszóház. Ezen kívül könyvgyűjtés a Máltai Szeretetszolgálatnak a Pauker Nyomdával, aktivitást, ügyességet igénylő feladatok, Mirtusz Szívderítő Alkotások.

A rendezvény befogadóképessége 4000 fő szeptemberben. A maximális létszám elérését követően, a távozó látogatók után tudunk csak újabb vendégeket beengedni. Hogy az 5-10 perces várakozási idő is kellemesen teljen, a kapu előtt létesített foglalkoztató, illetve aszfaltkréták díjmentesen használhatók.

További információk a Budapest Park és a Pöttömkert Facebook-oldalán, valamint a szeptemberi rendezvényhez kapcsolódó Facebook-eseményen.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9414216345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása