Színes Ötletek

a kézügyes blog

Ötletek pitedíszítéshez

Tudom, hogy ez az augusztusi forróság nem igazán hozza meg a kedvet egy kis sütögetéshez, ám én mégsem tudok elsiklani az alábbi csodaszép ötletek mellett. Picit később, ha enyhül a meleg, csodaszép gyümölcsös pitéket kreálhatunk, irigylésre méltó díszítésekkel megspékelve.

fotojet.jpg

Én ezeket az klasszikus amerikai pitéket ezerféle épp aktuális gyümölcsös töltelékkel elkészítettem meg, a tésztához pedig egyszerű linzertésztát (3:2:1 arányú) szoktam gyúrni. Nagyon könnyű bánni vele, ráadásul elrontani sem igen lehet. A díszeket is könnyű megformázni linzertésztából, ezeknek pedig igazából ellenállni sem nagyon lehet.

21.jpg

1.jpg

22.jpg

23.jpg

10.jpg

11.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

24.jpg

12.jpg

18.jpg

25.jpg

13.jpg

19.jpg

20.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

26.jpg

14.jpg

2.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Forrás: pinterest

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is, megtisztelsz vele!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3614178179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása