Színes Ötletek

a kézügyes blog

Könyvajánló: Illóolajok enciklopédiája

A könyv 40 illóolajat mutat be részletesen. Megismerhetjük a növényeket (virágok, citrusfélék, gyógynövények, fák, fűszernövények, fűfélék, levelek, gyanták és gyökerek), amelyekből az olajat nyerik. Sorra vesszük az illóolaj terápiás és spirituális hatásait (fájdalomcsillapító, immunerősítő, sebgyógyító, léleknyugtató stb.) és azt is, hogy az illóolajok miképp társíthatók egymással. Az illóolajok biztonságos használatát is elsajátíthatjuk. Mindegyik illóolajhoz egy-egy ötlet is tartozik, hogyan készíthetünk magunk is masszázskeverékeket, nyugtató teát, pezsgőfürdőt, füstölőt vagy akár vegyszermentes padlóápolószert.

A könyv előrendelhető a Cser Kiadó webáruházából 30% extra kedvezménnyel. 

Várható megjelenés 2018. augusztus 22.

cser_illoolaj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr114167521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása