Színes Ötletek

a kézügyes blog

Virágtartó kisvonatok

Farönkből vagy például gyümölcstartó ládából igazán sármos virágtartókat készíthetünk, amelyek kertünk időtálló és különleges elemei lesznek.

1.jpg

A ládás megoldás egyszerűbben kivitelezhető, hiszen a kiegészítőket (pl. kerekek, kémények) otthoni limlomokból összekalapálhatjuk, utána pedig már csak a festés vár ránk, abban pedig ugye profik vagyok. Kültéri festéket válasszatok (pl. zománcfesték), így sokéig gyönyörködhettek majd a végeredményben! 

6.jpg

06e2e2730b3089cba1d72e924e37383e.jpg

A farönkös megoldáshoz vésni kell a virágok helyét, ehhez én a magam részéről valamelyik ügyes kezű férfi családtagom segítségét kérném, viszont utána gyakorlatilag már csak a kiegészítők (kerekek, mozdony részei) összeállítását kell elvégezünk és ültethetünk is! 

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Forrás: pinterest

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2114116019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása