Színes Ötletek

a kézügyes blog

Május 6-án ismét Pöttömkert a Budapest Parkban

park_cover.jpg

Idén kezdi meg ötödik évadát a Budapest Park gyermekeknek szóló rendezvénysorozata, a Pöttömkert. Budapest egyik legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhelye a 2014-es szezon óta minden hónap első vasárnapján kifejezetten családi programokkal jár kicsik és nagyok kedvében, ez nem lesz másként május 6-án, azaz most vasárnap sem. További tudnivalók és programajánló a hajtás után! 

A Park nem csak a felnőtteké! A Pöttömkert havonta megújuló, érdekesnél érdekesebb interaktív programokkal várja a kisgyermekes családokat a Budapest Parkba. Május 6-án az állandó foglalkozások - arcfestés, életnagyságú társasjáték, Mini Disco, lovaglás, és aminek mi, felnőttek sem tudunk ellenállni, a trambulin - mellett az Aranyszamár Bábszínház: Az állatok nyelvén tudó juhász című előadását tekinthetitek meg. A kisszínpadon az Eszter-lánc mesezenekar, a Pöttömkertek rendszeres fellépője játszik.

Kapunyitás 9:30-kor, a belépés ingyenes!

10:15-11:00 Anyáknapi Kerekítő mondókás móka

11:00-12:00 Eszter-lánc mesezenekar

12:15-12:45 Állati jó zene: A medve és a fagott (A Budapesti Filharmóniai Társaság programja)

13:00-14:00 Aranyszamár Bábszínház - Az állatok nyelvén tudó juhász

Állandó programok a nap folyamán, 9:30 és 15:00 között:

· Piatnik interaktív játszóház · Magyar Vöröskereszt Ifjúsági tagozat: arcfestés, kézműves foglalkozások · FKF Nonprofit Zrt.: környezettudatos játékok, ajándékok · Megtekinthető, bemászható kukásautó · Lovaglás · BRFK IX. kerületi RK: kreszteszt, kerékpárbiztonság gyerekeknek · Játékos alkotókör a téma: tavasz, megújulás · Ciffra Palota óriás társas · Vidám játékok és csillámtetkó az SOS Gyermekfalvak önkénteseivel · Tapicskoló festőkör a világ legszebb színeivel · Kipróbálható tanulóbicajok · Gipszkorszak - gipszfestés, gipszalkotás · Fonalbaba készítés · Labdás ugrálóvár a kisebbeknek · Trambulin a nagyobbaknak · Kibővített tipegő játszótér a csöppségeknek · Mókás járgányok · Hónaphoz kapcsolódó népi játszóház · Aktivitást, ügyességet igénylő feladatok · Mini Disco

10:00-14:00: ArtPaint - testfestés, csillámtetoválás profiktól

A rendezvény befogadóképessége ez alkalommal az esti Fábián Juli emlékkoncert előkészületei miatt 2500 főre limitált. A maximális létszám elérését követően a Park csak a távozó látogatók után tud újabb vendégeket beengedni. Hogy az 5-10 perces várakozási idő is kellemesen teljen, a kapu előtt létesített foglalkoztató, illetve aszfaltkréták díjmentesen használhatók.

További információk a rendezvény Facebook-eseményén!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7513889066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása