Színes Ötletek

a kézügyes blog

Újragondolt konyhai eszközök

A mai posztomban levitézlett konyhai eszközök tündökölnek teljesen új szerepben. Gondoltátok volna, hogy egy csorba csésze, egy életlen reszelő vagy egy rozsdás szűrő új funkciót kapva még sokáig otthonunk éke lehet?


picmonkey_collage.jpg

 

Habverők:

Ha jobban belegondolok, nekem is van legalább három habverőm, amelyeket szinte sosem használtam, hiszen a gépesített konyhámban jóformán nincs is szükségem rájuk. Ez az ötlet viszont kifejezetten aranyos, érdemes lesz előkeresnem őket!

9.jpg

Befőttesüvegek:

 

A nagymamák (köztük az enyém is), szerintem akkor is gyűjteni fogják a befőttesüvegeket, amikor már be sem tudnak lépni tőlük a kamrába. Szóval ez egy tipikusan olyan konyhai tárgy, amiből mindig van otthon (fölösleges). A mama így biztosan nagy pazarlásnak tartaná az alábbi ötletet, nekem viszont kifejezetten tetszik a maga egyszerűségében.

3.jpg

 

Reszelő, szűrő:

Ezekből az eszközökből láttunk már ékszertartót, s lám, a világításban is érdemes szerepet osztani nekik, hiszen egyedi fényjátékkal örvendezteti meg tulajdonosát.

1.jpg

 

Teás, kávés, bonbonos dobozkák:

Illatgyertyáknak, lámpaburáknak is tökéletesek.

10.jpg

 

12.jpg

 

Csészék:

Egy újabb ötlet egyedi világításhoz.

5.jpg

 

Nem konyhai kütyü, de jópofa:

13.jpg

 

Vágódeszkák:

Na, ez a másik, amiből több is van nekem itthon, de nem használom. Jellemzően túl kicsik ahhoz, hogy normálisan szeletelhessek rajtuk. Viszont evőeszköztartóként, sőt tablettartóként is nagyszerűnek tűnnek!

4.jpg

 

 

6.jpg

 

14.jpg

Konzervdobozok:

A konzervdobozokat sokféleképpen újrahasznosíthatjuk, például így is:

7.jpg

 

Kanalak mint lámpaburák:

2.jpg

Régi merőkanalak:

Pont a napokban kaptam néhány hasonló, régi darabot, s ha levesbe már nem is meríteném, így igazán otthonos hangulatot teremtenek:

8.jpg

Forrás: pinterest

 

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is, megtisztelsz vele!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

Iratkozz fel YouTube csatornámra, és nézd meg a legfrissebb videóimat is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8412489921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása