Színes Ötletek

a kézügyes blog

Könyvajánló: Ikreink lesznek!

A kislányom legjobb barátnői ikerlányok, akikkel már egészen pici koruk óta nagyon szoros a kapcsolatunk. Jól emlékszem még, a babavárás körüli és születés utáni akadályokra, nehézségekre, amelyekkel édesanyjuk, Ági nap mint nap szembesült. Most, hogy a Cser Kiadónál kezembe került ezt a hiánypótló kötet, úgy éreztem, meg kell mutatnom nektek is, hiszen nem kevesen lehettek, akiknek nagy segítség lehet.

könyvajánló

Ikreket várni, ikreket nevelni csodálatos élmény, ugyanakkor több szempontból kimerítő is. Olyan kihívás, amellyel könnyebben megbirkózol, ha megfelelően felkészítettek rá. 
Erre pedig ki más lenne alkalmasabb, mint egy ikres anyából és egy orvosokból és szakértőkből álló csapat (nőgyógyász, szülésznő, neonatológus, csecsemőápoló, pszichológus stb.), akik hasznos információkkal és tanácsokkal látnak el, hogyan élheted meg ezt a kalandot a lehető legjobban?! Éppen ezért minden témát két szempontból vizsgálunk: tudományos alapon egy orvos vagy más szakértő segítségével, és személyes szemszögből egy ikerpárral (sőt egy hármas ikrekkel!) megáldott édesanya részvételével és iróniájával. Velük járjuk végig azt az utat, amely az első ultrahangon átélt hitetlenkedéstől addig a hurrikánig tart, amely az ikrek életének első három hónapjában söpör végig a családon.

A kötet a Cser Kiadó webáruházából 20% kedvezménnyel rendelhető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9412354013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása