Színes Ötletek

a kézügyes blog

Programajánló: OTTHONDesign kiállítás

Az OTTHONDesign kiállítás évek óta stabil része a hazai legnagyobb otthonteremtési kiállítási csokornak. A CONSTRUMA, RENEO és CONSTRUMAKert alkotta csokor, az OTTHONDesign-nal együtt széles kínálattal várja a látogatókat április 6-10. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban: a lakásvásárlástól az építkezésen át a kerttervezésig mindent megtalál az érdeklődő.

construma otthondesign programajánló

 

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli az otthonteremtés teljes témakörét: bútor, konyhatechnológia/háztartási nagygépek, fürdőszoba & wellness, kandalló, burkolatok, világítástechnika.

2016-ban először KONYHAShow elnevezéssel a konyhatechnológia, konyhabútor téma önálló pavilonban kap elhelyezést. A kiállítók újdonságaik felvonultatása mellett, a látogatók megtekinthetik a Jövő konyhája 2015 pályázat nyerteseinek makettjeit is. A 2014-es év nyertes lakberendezői pedig megálmodják a Lakberendezők Országos Szövetsége Jövő konyhája standot. Fő szempont, hogy egyre gépiesedő világunkban az energia hatékony technika adta lehetőségek kihasználása mellett, a konyha kialakításánál a környezettudatos gondolkodásmód, az újrahasznosítható anyagokból készült tárgyak is megjelenjenek a konyhában. A konyha és a természetes környezet összekapcsolása pedig kifejeződhet a természetes anyagok használatában, vagy akár a fűszernövények megjelenésével a konyhában.

construma otthondesign programajánló

Elmaradhatatlan része a kiállításnak az OTTHONDesign Top Tipp ingyenes lakberendezési tanácsadás, látogatóink a kiállítás néhány kiemelt pontján rapid-randi szerűen találkozhatnak lakberendezőkkel, akik szakértő segítséget nyújtanak a lakásbelső kialakításához.

construma otthondesign programajánló

A Download Design a 2015-ös kiállításon debütált nagy sikerrel, mint Magyarország első open design projektje, ami a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Bútorszövetség és a Hungexpo együttműködésének eredménye. Az együttműködés 2016-ban is folytatódik, és célja továbbra is, hogy a felhasználó a kortárs open design megoldások szellemében olyan ingyenesen letölthető design bútor tervekhez jusson, amelyek magyar asztalosipari körülmények között könnyen megvalósíthatók és meg is fizethetőek. A projekt sikerét mutatja, hogy a Download Design-t jelölték a Highlights of Hungary 2015 Díjra is, ami azt jelenti, hogy beválasztották Magyarország legkreatívabb projektjei közé.

construma otthondesign programajánló

Az OTTHONDesign kiállítás iránymutató szerepének megfelelően a látogatók idén is találkozhatnak a magyar tervezők legújabb munkáival a Magyar Design standon.
A szakmai és nagyközönség olyan tervezői munkákkal találkozhat a kiállításon, amelyek egyszerre képviselik az aktuális trendek szellemiségét és adnak kézzelfogható, akár megvásárolható példákat. Láthatunk majd jól ismert anyagokat új funkcióban, új formában, továbbá új anyagokat és új, vagy eddig más területeken használt technológiák alkalmazásával készült tárgyakat.

construma otthondesign programajánló

A stand kifejezetten az otthonteremtéshez, lakberendezéshez kötődő területeken született legfrissebb munkák átfogó bemutatására vállalkozik.

A kiállítás öt napján várják az érdeklődőket különböző konferenciákkal és workshopok-val. A kiállítás nyitó napján a LOSZ tart Konyhatechnológiai workshop-ot a G pavilon VIP termében, de hasonló témában a Multikomplex programja pénteken kerül megrendezésre ugyanitt. A Bútorszövetség konferenciája szintén a G pavilon VIP termében lesz április 7-én, Fától a bútorig címmel.

 

Construma, Reneo, CONSTRUMA Kert, Ligno Novum

Az OTTHONDesign kiállítás a CONSTRUMA-val, a hazai legjelentősebb építőipari szakkiállítással együtt kerül megrendezésre. Az építőanyagok, építőipari megoldások mellett, a megújuló energia hasznosítás (RENEO) és az épületgépészet kiállítói mutatkoznak be.

Hogyan építs jó tetőteret! címmel lesz interaktív bemutató az A pavilonban. Az ÖKO CITY stand pedig egy családi ház működését mutatja be – hogyan lehet egészséges, biztonságos, környezetbarát és megfizethető, a közel nettó 0 energia felhasználású ház építése, felújítása, üzemeltetése.

A CONSTRUMA Kerten remek ötleteket kaphatnak a látogatók profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból, másrészt számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz, és dísznövények közül a kert kialakításához.

A legnagyobb hazai faipari rendezvény, a Ligno Novum – Woodtech is a kiállítási csokorral egyidőben várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Vásárterület B pavilonjában, ahol az asztalos- és faipar legújabb információit, gépeit, szerszámait és technológiáit ismerheti meg a látogató.

 A kiállítási csokor nyitva tartása:

Április 6-10. 9.00-18.00 (vasárnap 17.00 óráig)

 Bővebb információ a kiállításokról, szakmai program és online regisztráció: www.construma.hu, www.otthon-design.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6612354427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása