Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kacskaringó fonalfesztivál játék

2016. március 12-13-án (szombat-vasárnap) ismét megrendezzük a Kacskaringó fonalfesztivált! A helyszín a TEMI Fővárosi Művelődési Háza (1119 Budapest, Fehérvári út 47.), 10-től 18 óráig várjuk az érdeklődőket. Ennek kapcsán egy közös játékot indítunk a Cser kiadó, a Barka és a Színes ötletek Facebook-oldalain:

 

 

A játékban való részvételhez keressétek ezt a fonalfesztiválra vonatkozó bejegyzést a Színes ötletek facebook-oldalán, és osszátok meg a saját idővonalatokon, emellett kommentben jelöljétek meg egy ismerősötek is, akit szintén érdekelhet a fonalfesztivál! Természetesen ezt  mindhárom oldalon megtehetitek, növelve a nyerési esélyeteket.

Az eseményhez ITT csatlakozhattok! 

Mindhárom oldalon két-két belépőjegyet sorsolunk ki a megosztók között. A nyerteseket belső üzenetben értesítjük, nyereményüket a fonalfesztiválon vehetik át.

 A belépőjegy ára 1000 forint, amely teljes egészében levásárolható bármelyik kiállító standjánál (14 év alatti gyerekeknek a belépés ingyenes).

Kiállítók: Annás Kertje; Ariadné Műhely; Barka; Bilum; Burda; Ceramikata; Cherry-Art; Cser Kiadó; Dörögdi Gyapjú; Eni.co; Fonalclub; Fonalland; Gabcsi Kötöde és Horgolda; Guzsalyas; Magyar Alpaka; Napműhely - tőzegfonalak; NinasThreads; Pekker Péter; Vég Anett; Yarn Net

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2212354457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása