Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kössünk kesztyűt az egész családnak!

Bár nem szeretek kesztyűt sem kötni, sem hordani, a muszáj nagy úr, a kezem pedig fázós, így az ember kénytelen beadni a derekát, és kesztyűt húz. A kezet és a lelket egyaránt melegítő kesztyű pedig kézzel készül.

Ha a Te kezed is fázós, illetve a szeretteidet lepnéd meg puha, meleg ajándékokkal, akkor a Barka Kötősuli 18-as leckéje lehet a segítségedre.

Jucuu képekkel illusztrált, részletes leckéjében az egyujjas kesztyű kötését sajátíthatod el.

 

A lecke során 3-4 éves gyermek méretben készítjük a kesztyűt egy érdekes és egyszerű hüvelykujj megoldással, de a Barka webshopjában 6 méretben érhető el a leírás, amely fonal vásárlásával együttesen ingyenesen tölthető le.

A kesztyűk kötéséhez a Merino Soft illetve a Lima fonalakat ajánljuk, de zoknitűk széles választéka is rendelkezésünkre áll.

Aki pedig az egyujjas kesztyű kötése után kedvet kapott további kesztyűfazonok kötésére, az Haris Márta Kössünk kesztyűt! című könyvében nyerhet további ötleteket.

 

Ha kedvet kaptál, hogy elkészítsd a kesztyűt, de még nem tudsz kötni vagy horgolni, az ehhez szükséges tudást autodidakta módon elsajátíthatod a Barka Kötősulijában, illetve Horgolósulijában, vagy személyesen kezdő tanfolyamainkon.

 

Barka Fonal

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2212354971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása