Színes Ötletek

a kézügyes blog

Gyereknapi fotók saját kezűleg készített albumban

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai témánk a gyermeknaphoz kapcsolódik. Ilyenkor a legtöbb család szabadtéri programot választ, valamilyen vidám gyermekeknek szóló rendezvényen vesz részt. Ilyenkor pedig sok-sok fénykép készül. Ezeket a fotókat saját kezűleg készített albumokba is rendezhetjük, amelyeket garantáltan szórakoztató lesz elkészíteni!

Dobozos minialbum

23.jpg

Egy ilyen, vagy ehhez hasonló kis albumot otthon fellelhető alapanyagokból is összeállíthattok, nem feltétlenül szükséges különleges scrapbook kiegészítőket és eszközöket beszerezni. Színes (mintás) kartonpapírból készülhet a leporelló, de ugyanezzel a kartonnal bevonhatjátok magát a dobozkát is. A képekre néhány apróságot, kis emléktárgyat (pl. belépőjegy) is ragaszthattok. Az elkészítés lépéseit lásd bővebben a képre kattintva.

Egy újabb variáció ugyanerre az ötletre!

tin album unfolded.jpg

Fagyis album

Ez az album tuti siker lesz minden gyerkőcnél! A hajtogatás igazán egyszerű, csupán néhány gombóc fagyit kell ráragasztani. A tölcsérhez szükséges kör átmérője 30 cm, a gombócoké 10 cm legyen.

icecream.jpg

icecream2.jpg

Azért persze berendezhetjük ízlésünknek megfelelően! További tippek itt.

icecream4.jpg

Gyűrűs album

Nyitható kulcstartókarikára is fűzhettek albumot. Ebben az esetben az albumot külön laponként kell elkészíteni (előny, hiszen mindenki dolgozhat a saját lapján és tetszés díszítheti). 

6a0105349d6b3d970c017eeb3c1e8e970d-500wi.jpg

Személyes élményeinket papírra is vethetjük, évekkel később még nagyobb élmény lesz átlapozni.

6a0105349d6b3d970c017eeb3c2037970d-500wi.jpg

6a0105349d6b3d970c017eeb3c1e8e970d-500wi.jpg

Források a képekre kattintva!

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2312355459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása