Színes Ötletek

a kézügyes blog

Pipis ötletek húsvétra (X)

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A mai naptól új rovattal gazdagodik blogunk: A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva az jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd.

Ebben az első bejegyzésben a húsvéti készülődéshez szeretnék egy kis segítséget nyújtani a következő bájos dekorációs ötletekkel, amelyeket gyermekek segítségével is megvalósíthattok.

122.jpg

 1. Tarajos kedvencek

Az elkészítéshez mindössze kartonpapírra, vékonyabb színes papírra és ragasztóra lesz szükség. A testet érdemes vastag kartonból készíteni, így strapabíróbb lesz, a többi rész készülhet vékonyabb fajtából is. A farktollakhoz vágott papírcsíkokat fel is lehet pöndöríteni, mókás látvány, ahogy harmonikalábak is.

311.jpg

56.jpg

717.jpg

További részletek: krokotak

2. Tojástartó tyúkocskák

Az ötlet nagyon egyszerű, a nyomtatható mintán kívül csak pár csepp ragasztóra és színes ceruzára lesz szükség. A tyúkocskák külleme csupán gyermekünk fantáziáján múlik! 

A papírsablont a képre kattintva tölthetitek le!

13.jpg

24.jpg

Forrás: krokotak

3. Tyúkanyó és kakasuraság tojástartóból

A tojástartó újrahasznosításával kedves kis figurák készíthetők, húsvét táján pedig bőven lesz alapanyag is hozzá! A figurák tetszés szerint festhetők, csak szemet, csőrt és taréjt kell a fejekre ragasztani.

234.jpg

414.jpg

Forrás: krokotak 

Gyermekekkel közös kézműves elfoglaltságokhoz különösen ajánljuk a Pritt Stift ragasztót, amely gyermekeink biztonsága érdeklében oldószermentes, PVC-mentes, ezért számukra megfelelő és biztonságos. Sokoldalúan felhasználható pl. papír, fa, bőr, textil és hungarocell ragasztásához is.

485145_393488750747140_1482005338_n.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr475177757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Surányi Zsanett 2013.03.29. 09:52:04

ki lehet nyomtatni az utolsó előtti tyúk mintáját?

kreablogger 2013.03.29. 09:59:57

@Surányi Zsanett: Jééé, már nem található a keresett oldal. Tegnap még le lehetett tölteni. :( Mondjuk a kép alapján is meg lehet rajzolni, annyira nem bonyolult, csak maximum nem lesz pont ilyen. :)

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása