Színes Ötletek

a kézügyes blog

Foltos angyalkák (X)

Különböző, egyébként önállóan is használható natúr fadíszekből egy pici fantáziával nagyon édes figurákat készíthettek. Ilyen ez az angyalka is, amelynek a teste egy karácsonyfa, a szárnya egy szív, a feje egy fagolyó, a kis cipellői pedig fagombok. És nem utolsó sorban gyerekjáték elkészíteni.

fa angyal sok2.jpg

Hozzávalók

  • csúcsos fenyő és szív fafigura
  • 2,5 cm-es fagolyó
  • ovális fagomb
  • mini fagomb és mini szív
  • spárga vagy cérna

fa angyal részei.jpg

A fotón látható módon egymáshoz ragasztjuk az elemeket, a fenyő csúcsába kössünk bele egy cérna darabot akasztónak és ezt vezessük át a fagolyó fejen is.

Csináljunk hajat cérnából vagy vékony spárgából, a ruhát díszítsük textil foltocskával és mini gombokkal. A cipők ovális fagombok, melyeket a megfelelő helyre felragasztunk.

fa angyal.jpg

Nekem már egy egész sorozatom van belőlük, szerintem gyerekek is nagyon egyszerűen elkészíthetik. Akinek tetszik, akrilfestékkel meg is festheti a ruháját és a szárnyát.

Leírás fotók: Míves Portékák

mives_csik_2_1.jpg

(X)

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3212355475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása