Színes Ötletek

a kézügyes blog

SongOnChest – Tervezz pólót kedvenc dalodhoz! (Az InkOnChest nyereményjátéka) (X)

Elindult az Inkonchest póló webshop tervezői játéka, a SongOnChest!

Tervezz pólót kedvenc dalodra értékes nyereményekért! 

lg.jpg

Az InkOnChest Magyarország egy olyan online póló webshop, amelyben bárki készíthet, vásárolhat és véleményezhet egyedi tervezésű, prémium minőségű pólókat. Most induló nyereményjátékunkban 1 hónapon keresztül várnak zenei témájú alkotásokat mindenkitől, aki szeretné kipróbálni a kreativitását úgy, hogy még értékes ajándékokat is nyerhet.

Mi a feladat?

A zene és a vizualitás az első hanglemezek megjelenése óta elválaszthatatlan egymástó, bármire gondolunk, a videóklipektől a lemezborítókon keresztül az zenekaros pólókig. Az inspiráció bárhonnan jöhet, jelentős képzőművészeti alkotásokat ihletett a zene, vagy akár valamilyen valamilyen képzőművészeti alkotás. Most egy olyan játékra hívunk, amely során egyszerre mutathatod be kiválasztott dalodat és tehetséged! Küldj be nekünk egy pólómintát, amelyet a kedvenc dalod inspirált, a dal Youtube-linkjével együtt , pár sort arról, hogy miért ezt a dalt választottad, és hogyan készítetted el a mintát. Nyerj értékes ajándékokat, és keress pénzt a mintáddal!

A játék menete

Hozd létre a saját profilod az InkOnChest weboldalán, töltsd fel a kiválasztott dalhoz kapcsolódó pólómintát. Egy gyors ellenőrzés után, még a feltöltés napján kikerül a minta a SongOnChest szavazóoldalra és a SongOnChest Facebook galériájába. Ezután már te is megoszthatod a Facebookon az ismerőseiddel! Ez utóbbi azért fontos, mert a pályázat elbírálásánál a szakmai zsűri értékelése mellett a közönség szavazatait is figyelembe vesszük.

Technikai elvárások

A pólómintákat digitális formában várjuk, Ai, Psd, jpg formátumban, minimum 300 dpi felbontásban. A póló teljes felületét felhasználhatod a minta kidolgozásakor. A pólóminta készülhet szabad kézi vagy digitális technikával, vagy a két technika kombinálásával. A mintának megvalósíthatónak kell lennie, ami azt jelenti, hogy a feltöltött munka az általad tervezett méretben nem lehet homályos, pixeles. A feltöltéshez hozzá tartozik egy elhelyezési kép, amin látjuk, hogy hogyan is képzeled el a mintát a pólón. Ehhez használhatod az InkOnChest feltöltő oldaláról letölthető sablonképeket. Ezek mellett a minta nem tartalmazhat jogvédett vagy offenzív elemeket (ezeket a mintákat automatikusan kizárjuk a versenyből).

Elbírálási szempontok

Eredetiség, kreativitás, technikai megvalósítás.

Közönségszavazás

Az elbírálás során 50 % -ban figyelembe vesszük az InkOnChest Facebook oldalán a SongOnChest galériában, és az InkOnChest honlapján leadott szavazatokat is, ezért érdemes minél több ismerősödnek felhívni a figyelmét a játékra, már csak azért is, mert a pályázatra szavazók között minden héten egy-egy 5000 Forintos InkOnChest utalványt sorsolunk ki a játék ideje alatt.

Mit nyerhetnek a legjobbak?

A legjobb három nyertes 20 000 Ft-ot, egy 6000 Ft-os InkOnChest ajándékutalványt kap, emellett 5 darab tiszteletpéldányt az elkészített pályamunkából az általa kért méretekben, amellyel megajándékozhatja családtagjait, barátait. Emellett az alkotások felkerülnek az InkOnChest webshopjának kínálatába, ahol a tervezők minden eladás után jutalékban részesülnek.

Emellett minden játékos 10 általa ajánlott ismerősével együtt 20 % kedvezménnyel vásárolhat az InkOnChest webáruházában az év végéig.

A pályamunkák leadási határideje 2012. december 20.

További információ és jelentkezés:

http://www.inkonchest.hu/langolo-gitarok
www.inkonchest.hu 
www.facebook.com/InkOnChestMagyarorszag 
info@inkonchest.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr564926357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása