Színes Ötletek

a kézügyes blog

Programajánló: Kötés-horgolás Kiállítás

Egy olyan programra szeretném felhívni a figyelmeteket, amely nem csupán egy kiállítás, hanem egy pályázat is egyben. Ugyanis a kiállítás minden egyes darabja a pályázat résztvevőinek keze munkáját dicséri. Természetesen bárki indulhat, ebben semmilyen megkötés nincs, feltéve persze, hogy a munka kötéssel vagy horgolással készüljön. Remek kezdeményezésnek tartom, mert itt tényleg bárki megmutathatja a tehetségét, így ha kedvet éreztek hozzá, ne hagyjátok ki! A legjobb pályamunkák készítőit díjazni fogják (úgyhogy van tétje is a dolognak!), emellett számos program is várja az érdeklődőket.  

Névtelen-1.jpg

A legfontosabb információk a pályázatról

Nevezés feltételei:

  •  Nevezni maximum 5 pályaművel lehet
  •  Pályamű lehet bármilyen saját készítésű kötött, vagy horgolt kézimunka

Jelentkezni a rovidaru.com weboldalról letöltött hivatalos jelentkezési lapon tudtok, amelyhez hozzájuthattok a FonalBirodalom Kézimunka üzletben, illetve Rövidáru-Kalocsa üzletben is. A pályamunkákat szeptember 24-től október 7-ig lehet leadni, úgyhogy hajrá! További információkért és a jelentkezési lap letöltéséért IDE kattintsatok. 

sfg.jpg

A kiállítás

Időpontja: 2012.október 13-tól október 21-ig
Helye: Campona Bevásárló- és Szórakoztató Központ, FonalBirodalom Kézimunka Üzlettel szemben, az emeleten
Megnyitó: 2012. október 13. szombat, 13.00 óra

A kiállítás ideje alatt óriási fonal akciót tartanak 10-50 %-os kedvezménnyel, sőt az idei év új fonalai is megtekinthetők és megvásárolhatók lesznek. Soha nem látott mennyiségű kötő- és horgolófonalból válogathattok.

A rendezvény nem csak kiállítás, nem csak vásár, hanem egy jó program is egyben, mert:

  • Lehetőség lesz a legújabb Prym különlegességek (kötőkeret, zoknikötő, virág készítő, stb.) kipróbálására, technikák megtanulására, amelyeket a Cser Kiadómost megjelent kiadványaiban haza is vihettek.
  • Gondolnak a legkisebbekre is, kreatív sarkot rendeznek a gyermekeknek. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt biztosítanak, nem kell vinni semmit.

IMG_1593.JPG

További információ, elérhetőségek:

FonalBirodalom - Campona I.emelet 214.
1222, Budapest, Nagytétényi út 37-43.
+3630/443 3473

rovidaru.com

fonalbirodalom@rovidaru.com

FonalBirodalom a Facebookon

(X)

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr524820009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása