Színes Ötletek

a kézügyes blog

Programajánló: Nyüzsi vásár

A PandArte blog írója, Bánhidi Dóra már évekkel ezelőtt a fejébe vette, hogy minden olyan dolgot megismertet a nagyközönséggel, ami egy kreatív ötletből született meg. Hogy ezek az alkotások és alkotóik ne csak online felületen jelenjenek meg, hanem személyesen is bemutatkozhassanak, Dóri szervezett nekik egy kézműves és design vásárt a kedvenc kávézója teraszára. A Tranzit Art Café nyár elején egyszer már biztosította a helyszínt, és mivel a visszajelzések azt igazolták, hogy nagyon szimpatikus volt a vásár családias hangulata, így szeptember 22-én ismét nyüzsgés lesz a teraszon! 

image001.jpg

Egyedi termékek közül mindig izgalmas dolog válogatni, főleg ha magyar alkotók készítik őket, és pláne, ha megfűszerezzük a vásári hangulatot egy kis játékkal is. Minden résztvevő felajánl egy kis apróságot, amit bárki megnyerhet, akit érdekel ez a világ.

nyuzsivasar.jpg

Nyüzsi

A Nyüzsi Vásár tehát egyrészt a magyar alkotókról és az egyéni kreativitás kibontakoztatásáról szól, másrészt pedig, kicsit karitatív módon, egy nagyszerű lány életéről!
Ő nem más, mint Hozleiter Fanny, azaz Mosolyka, aki kerekesszékestül forgatja fel a világot hatalmas akaraterejével és életszeretetével!

nagy_charlie_foto.jpgFanny

DSC_7152.jpg

Fanny és Dóri

Fannyval bárki beszélgethet majd a vásáron, higgyétek el, érdemes tanulni Tőle! A bögréit (ezek történetét ITT olvashatjátok el) pedig természetesen hozza magával, így egy kis darabot mindenki haza tud majd vinni Mosolyka életszeretetéből.

Kollázsok3.jpg

A híres Mosolyka bögrék

Egy kis ízelítő a hangulatból:


A Nyüzsi Vásár időpontja: Szeptember 22., szombat, 11:00-18:00

Helyszín: Tranzit Art Café, ( XI. kerület, Bukarest és Ulászló utca sarok)

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr884784001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása