Színes Ötletek

a kézügyes blog

Tükör fillérekből

Néhány hétköznapi alapanyag felhasználásával elkészíthetitek ezt az elegáns hatású tükörkeretet. Maradék kartonpapír vagy WC-papír guriga (Hórusz, köszi a tippet!) meg egy maréknyi flitter kell csupán, és íme!

sun1.JPG 

Anyagok:

  • Kartonpapír (vastag)
  • Flitter
  • Ragasztópisztoly
  • Műanyag csavaros fedél (kisebb, mint a tükörlap)
  • Kerek tükörlap
  • Csavaros kampó

A kartonpapírból vágjatok egyforma méretű csíkokat. A csíkokból lesznek a különböző méretű gyűrűk, ezek méretét tetszés szerint szabályozhatjátok.

m5.JPG

A műanyag fedél lesz a középpont és egyben a tükörlap alapja is, e köré ragasszátok a papírgyűrűket méretük szerint. A fedélbe csavarjátok bele az akasztót (ez nem fog látszani, a tükörlap eltakarja).

Ezután következhet a díszítés. Flitterekkel rakjátok ki a gyűrűk peremét.

m8.JPG

Menet közben valahogy így fog kinézni (ígéretes)!

m7.JPG

Miután minden flittert felragasztottatok, a helyére kerülhet a tükör is.

m10.JPG

Ezután már csak a méltó helyét kell a lakásban megkeresni.

MirrorCGG.JPG

m11.JPG

Forrás: MeiJo

Örömmel értesítek mindenkit, hogy elindult az idei Goldenblog verseny. Ha szívesen olvasod a blogot, és érdemesnek tartasz arra, hogy megtisztelj a szavazatoddal, akkor kérlek, szavazz rám. Minden egyes szavazatnak nagyon örülnék, és sok-sok színes ötlettel fogom meghálálni!

Ide kattintva tudsz szavazni:

bloggolden.jpg

 

 

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr244719711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hórusz 2012.08.20. 12:42:12

Tök, jó!
Tovább gondolva, WC papír guriga, kéztörlő guriga, meg a többi, feldarabolva. Akkor nem kell bíbelődni az összeragasztással sem.
Ez tényleg szuper!

kreablogger 2012.08.20. 12:51:16

@hórusz: Nagyon jó ötlet, igen! Köszi!
:)))

Polifenolok antioxidáns hatása 2012.08.20. 19:43:58

Dehát ez iszonyatos porfogó is egyben a sok hézaggal!

Advanced Flight 2012.08.20. 20:18:50

Hát azért, ha ezt a sok kis biszbaszt mind megveszem, az már nem filléres tétel:-(

Nick Leeson 2012.08.20. 22:38:55

@Advanced Flight: Ja! Sokszor agyalnak a nők hasonló ötleteken, aztán mire készen lesz addigra kiderül, hogy többe kerül, mintha megvette volna a boltban a kevésbé buhera változatot...

Én a múltkor egy régebbi rozsdás vihar/petróleum lámpát gondoltam felújítani. Szétnéztem a barkácsboltban, csiszolópapír, rozsdamaró, festék, stb. Közben egy majdnem ugyan olyan lámpa újonnan 2e Ft.

shiNIN 2012.09.11. 12:56:48

Nyilván vannak olyan esetek is, de ez? Egy apró tükör és egy kupac flitter s az a darab kampó nem kerül sokba, sokaknak otthon is hányódik ilyesmi (nekem is vannak kicsi kézitükreim, amiket nem használok semmire), az eredmény pedig egyedi, eldönthetjük, mekkora és pontosan milyen lesz. Én nem vagyok oda a túl csicsás dolgokért, de eszembe se jutna leszólni ezt a munkát :) Ügyes, nekem eszembe se jutott volna ilyesmi. Az eredmény pedig látványos, azon se látszik a váz alapanyaga :D

2012.10.27. 23:03:23

Szerintem a készítés öröme mindent megér! A turikban meg, rengeteg strasszos hordhatatlan cuccot lehet kapni fillérekért! Különleges szép gyöngyök kerülnek a birtokomba, egy-egy ilyen vadászat alkalmával! Hobbi boltban ezért egy vagyont elkérnének!

Surányi Zsanett 2012.12.01. 10:44:39

NEKEM NAGYON TETSZIK! BÁR EGY PÁR NAPIG DOLGOZTAM VELE! DE MEGÉRTE!!!

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása