Színes Ötletek

a kézügyes blog

10 ingyenes, nyomtatható címke befőzéshez

Egy kis meglepetéssel készültem ma délutánra, készítettem nektek 10 különböző, befőzéshez használható címkét. Az összeset föltöltöttem a a webáruházba, onnan bármelyiket, de persze az összeset is lementhetitek.

A címkék mentéséhez kattints ide vagy a képre.

cimkek_felirattal.jpg

A Cser Kiadó eheti akciójában különleges befőzős könyvekhez juthattok hozzá nagy kedvezménnyel (kattints a képre a részletekért)!

spajz2.jpg

[X]

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr264710411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szoror 2012.09.07. 12:20:15

Klasz . Nekem a ragasztó ötlet hiányzik , mivel lehet szépen tartósan és persze lemoshatóan rá ragasztani az üvegre?

Don Bolesz 2013.07.02. 15:21:09

öntapadós címkére kell nyomtatni

Valcsiri 2013.07.02. 16:01:52

Széles átlátszó ragasztószalaggal, ami befedi az egészet. Nekem ugyan ilyenbe fűszerek kellenének, a kis fűszeres (tormás) üvegjeimre.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása