Színes Ötletek

a kézügyes blog

Esküvői szezon: terítéken a romantika

Költségkímélő, ugyanakkor őrülten látványos megoldás esküvői/ünnepi terítékhez, amelyben a romantika kapja a főszerepet. A két uralkodó szín (hófehér és sötét pink)  varázslatos látványt nyújt, harmonikusan keveredik, és bár nem az a kifejezetten szolid dekoráció, mégis finom ízlésről árulkodik.

PicMonkey Collage.jpg

Áttört fehér gömbök

 Emlékeztek még a húsvéti tojásfüzéres posztra? Na, ez is pont úgy készül, azzal a különbséggel, hogy itt gömb alakú lufikra lesz szükség. A teljes elkészítést, és a szükséges ragasztó receptjét is megtaláljátok ITT.

utterlyengagednewyears31.jpg

A lufi méretének változtatásával különböző nagyságú gömböket készíthettek, és azzal is lehet játszani, hogy milyen sűrűn tekeritek be madzaggal, mert egészen eltérő hatásokat érhettek el.  

A gömbölyded és kerek minták a teríték más elemeinél is visszaköszönhetnek. Pofonegyszerű ötlet, a pohárra tekert sötét pink fonal, amelynek a végeire két kis papírkör került, rajtuk az ifjú pár monogramjával.

utterlyengagednewyears4.jpg

Pünkösdi rózsák

Vicces, de ilyen posztot is írtam épp a közelmúltban, hát ugye a május királynőjét mégsem hagyhattam ki annak idején. Az egyik kedvenc virágom egyébként, kár, hogy olyan rövid ideig élvezhetjük pompázatos virágait, viszont valamilyen szép selyemszövetből (pl. sifon, szatén, taft, organza) elkészítve tündöklő szereplője lehet akár a nagy napnak is. A részletes elkészítést és folyamatképeket is EBBEN a bejegyzésben találtok.

utterlyengagednewyears2.jpg

utterlyengagednewyears5-1.jpg

Mécsestartók

Ezeket igazán egyszerű elkészíteni, de némi türelem azért itt is elkel. A rózsák színével azonos/harmonizáló madzagot tekerjetek sűrűn körbe a mécsestartó körül. Hogyha vékony madzagot használtok, érdemes decoupage ragasztóval rögzíteni (az üveget teljesen bevonva a ragasztóval), hogyha vastagabbat, akkor ragasztópisztollyal is megoldható (tekerés közben egy-egy pöttyöntés).

utterlyengagednewyears8-11.jpg

utterlyengagednewyears1.jpg

Forrás a képekre kattintva.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr194604468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilo · http://finnus.blog.hu/ 2012.07.13. 13:03:29

Kedves Kreablogger!
Láttam valami hasonló ötletet a Pinteresten, csakhogy abból mennyezeti lámpabúra készült és nem ilyen asztaldísz. pinterest.com/pin/118360296427490034/
Érdekelne, hogy van-e ötleted arra, hogy mivel lehet a lámpa foglalatához hozzáerősíteni a kész hálós búrát úgy, hogy tartson is és esztétikusan is nézzen ki? Köszi a segítséget előre is!

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása