Színes Ötletek

a kézügyes blog

Madarak és Fák Napja Pályázat 2012.

Lehull a lepel, indul idén is a tavaly már nagy sikert aratott pályázatunk, erről suttogtam nektek már néhány napja.

Hazánkban minden év május 10-e a Madarak és Fák napja. Ez a nap immár 110 éve a természet és az élővilág védelmének napja Magyarországon. Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, hiszen már kis lépéseken is sok múlhat, ezért fontos, hogy mindenki figyelmét felhívjuk e jeles napra, és a természetvédelem fontosságára. A Henkel Magyarország Kft. és a Cser Könyvkiadó közös szervezésében tavaly nagy sikert aratott Madarak és Fák Napja pályázat után idén is folytatjuk a hagyományt.

 

 

A Pritt bemutatja
Madarak és Fák Napja 2012
Környezetvédelmi pályázat gyerekeknek

 

Ha te is szereted az állatokat és fontosnak tartod a környezetünk védelmének fontosságát, játssz velünk, és ha ügyes vagy, értékes ajándékokat nyerhetsz!
Küldd el a saját darabod az Élőlánchoz!
Készíts egy legalább 1 méter hosszúságú papírfüzért szabadon választott technikával, amely kedvenc állatodat vagy növényedet ábrázolja. A papírfüzér készülhet láncfüzér vagy harmonikahajtásos technikával, vagy úgy, ahogy csak szeretnéd, díszítheted bármivel, legyen az madártoll, termés, falevél, vagy bármi más - díjazzuk az eredetiséget és az egyedi ötleteket! Rajzolhatsz is rá! A pályázat egyetlen technikai megkötése, hogy a díszítéseknek ragasztásos technikával kell készülniük.

Rekordkísérlet:
A pályázatra beérkezett papírfüzérekből -a 2012. május 18-án tartandó ünnepélyes díjátadónkon- elkészítjük Magyarország hivatalosan is leghosszabb papírfüzérét, amellyel élőláncot alkotva körbekerítjük a budapesti Feneketlen-tavat, ezzel is felhívva a figyelmet a környezetvédelem és a környezeti nevelés fontosságára.
Légy kreatív! Nincs másra szükséged, mint néhány színes papírra, ollóra, ragasztóra és a fantáziádra!


Nevezési kategóriák:

Ovisok (6 éves korig), Alsósok (6-10 éves korig), Felsősök (10-14 éves korig)


Elbírálási szempontok:

Kreativitás, egyedi anyagok és megoldások, kivitelezés, tematikai kapcsolódás a Madarak és Fák Napjához. A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri értékeli.


Nyeremények:

Kategóriánként a legjobb három pályázatot egyénileg díjazzuk. A Pritt Manó Kreatív csomagok Pritt ajándékokat, partnereink által felajánlott nyereménykönyveket, kreatív hobbi eszközöket, játékokat, vásárlási utalványokat tartalmaznak.


A legtöbb pályaművet beküldő óvodás csoport, illetve iskolai osztály különdíjként egy – egy nagy értékű Pritt Manó Sulicsomagot nyernak, amelyek a játék együttműködő partnerei által felajánlott iskolaszereket, könyveket, vásárlási utalványokat tartalmaznak.


A pályázatokat az alábbi címre várjuk:

Cser Kiadó, 1114 Budapest, Ulászló u. 8.

Beküldési határidő meghosszabbítva:

2012. május 15.
 

Információ:
E-mail: madarakesfaknapja@cserkiado.hu

Telefon: +36-30/525-32-56, +36-1-386-9019

További információ: www.prittworld.hu

Inspiráció, ötletek: 

A papírfüzérek elkészítéséhez folyamatosan frissülő tartalommal és ötletekkel vár minden olvasót a Színes Ötletek blog. Az első inspiráló bejegyzést ide kattintva olvashatják el!

Vásárlási kedvezmény:

A pályázathoz alapanyagok – Pritt ragasztók, színes papírok, origamipapír, transzparens papír, méhsejtpapír, csomagolópapírok – 10% kedvezménnyel vásárolhatók a Kreatív Hobby üzletekben és viszonteladóknál. A vásárlást megelőzően e-mailes regisztrációt várunk pályázóinktól a madarakesfaknapja@cserkiado.hu címre. A kedvezmény más kedvezményekkel – Pedagógus és közületi kedvezmény, törzsvásárlói kártya – nem vonható össze! 

Együttműködő partnereink:

 

Pritt World
Cser Könyvkiadó
Kapanyél – Amire kertügyekben támaszkodhatsz
Ma & Holnap – A fenntartható fejlődés magazinja
Príma Pék – Mindig friss!
Tesloff és Babilon – Játék, tudás, tanulás 
Kreatív Hobby.hu
National Geographic Kids – Fedezzük fel együtt a világot!
Újbudai Polgármesteri Hivatal 
Újbudai Pedagógiai Intézet
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr214408210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása