Színes Ötletek

a kézügyes blog

Heti kedvenc: Zerly minta

 A héten többször is böngésztem gyöngyös portálokon, és beleszerettem egy csodálatos mintába. Annyiszor visszatévedtem ehhez a mintához, hogy végül ezt választottam heti kedvencnek. Sokan elkészítették már, többféle színben és variációban, úgyhogy még nem döntöttem el, hogy az én változatom pontosan milyen is lesz. Nektek melyik tetszik a legjobban?  

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr343034746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kószalidérc 2011.07.03. 19:21:54

nekem a három karkötő tetszik. fantasztikus regénybe vagy filmbe illő.

kószalidérc 2011.07.03. 19:23:34

és mint jelent az, hogy Zerly?

kreablogger 2011.07.03. 20:45:49

@kószalidérc: Az a baj, hogy nekem mindegyik tetszik. Szett lesz belőle, úgy érzem. De azt nem tudom, hogy mit jelent... Valaki esetleg?

csipcsiripp 2011.07.04. 21:28:25

nekem Maya színes köves karkötője a kedvenc

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása