Színes Ötletek

a kézügyes blog

Névjegytartó ajándékba...

 Rengeteg hálával tartozom Ákosnak, blogom megalkotójának, hogy pont olyan lett (és még olyanabb), amilyet elképzeltünk. Amikor említette, hogy ő tulajdonképpen szereti "az ilyen kézzel készített dolgokat", és hogy nem csinálnék-e neki egy névjegytartót, rögtön agyalni kezdtem...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mert mondjuk legalább 10 évvel fiatalabb nálam (jaj ne, megnéztem, több mint 10 évvel, úgyhogy inkább le se írom), ráadásul pasi, vajon mi tetszhet neki?  Azért azt meg mégse akartam, hogy csak azért fogadja el mosolyogva, amiért én is "örültem" anno a nagyitól kapott rakott szoknyának 15 évesen...

Végül úgy döntöttem, nem kockáztatok, ráfestem a logóját, azzal nem lőhetek nagyon mellé.  

 

Anyagok:

Natúr névjegytartó fából

Akrilfesték

3D-lakk vagy matricafesték

Fényes lakk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A névjegytartó éleit kicsit megcsiszoltam, hogy ne legyen szálkás és egyenetlen. A logót kinyomtattam akkora méretben, hogy jól mutasson a névjegytartó hátulján. Először belülre akartam felfesteni, de rájöttem, hogy akkor takarnák a névjegyek. Aztán a háttérhez vonalzóval segédvonalakat húztam, és felfestettem a csíkokat. Miután megszáradt, pauszpapírral felrajzoltam a feliratot, és azt is felfestettem. Persze csinálhattam volna egy sablont is fóliából, úgy biztos, hogy sokkal szebb lett volna az eredmény, de egyrészt sose volt hozzá türelmem, másrészt a majdnem Kétévésem olyan lelkesen próbált "segíteni" a festésben, hogy sietnem is kellett. Két réteg lakkozás után 3D-lakkal kiemeltem kicsit a feliratot (ez színtelen matricafestékkel is jól működik, de ha vastag a csőre a tubusnak, akkor túl filigrán mintához inkább ne használjuk).  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az asztalomon így mutatna

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr412754375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BekeDesign · http://bekedesign.hu 2011.03.26. 18:08:35

Hát teljesen elérzékenyültem. :) Nagyon tetszik. Tényleg.. Ez nem a rakott szoknya eset. :P Köszönöm. :)

kreablogger 2011.03.26. 18:48:19

Szívesen! :) Már úton van hozzád, egy Zsuzsi nevű angyalka gondjaira bíztam... :)

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása