Színes Ötletek

a kézügyes blog

Trópusi hangulatú dekorációk

Ki ne álmodozna egy valódi paradicsomi vakációról egy trópusi szigeten, ahol koktélt szürcsölgetve pihenjük ki az egész éves hajtást? Amíg megvalósulnak ezek a mesés álmok, addig elkészíthetjük a magunk kis paradicsomát néhány rafinált dekoráció elkészítésével. A stressz levezetéséhez ez is remek gyógyír!

1.JPG

Levélmintás szütyű

Akár turkálóban is bukkanhatunk remek mintájú anyagokra vagy ruhákra, amelyekből fillérekből varrhatunk igen látványos kistáskát, neszeszert vagy épp szütyőt. Garantáltan egyedi darab lesz!

8.png

 

Bútortuning

Manapság igen népszerű elfoglaltság a bútorfestés, egy jól megválasztott darabon pedig fantasztikusan fest egy-egy trópusi motívum. Az igen divatos fehérre festett bútorok remek összhangot alkotnak egy buja levélmintákkal. Használhatunk tapétát, szalvétát, papírt vagy akár kézzel is festhetjük.

7.jpeg

 

Ajtódísz

A papírmotívumok terén ma már egészen élethű darabokat is alkothatunk, amelyek ajtódíszként is nagyon pompásan festenek. Papírmintákhoz javaslom Lia Griffith oldalát, eszméletlen gyönyörűségeket találtok nála. 

2.jpeg

Apró kis ékszertartók

Ezek a bájos kis darabok készülhetnek papírmaséból, az arany és fehér színek pedig tökéletesen kiegészítik a paradicsomi mintákat.

3.jpeg

 

Papírgirland

Újra papír! Nyári összejövetelek éke egy ilyen szépen sikerült darab.

4.jpeg

 

Lábtörlő 

pár éve magam is festettem hasonlót, méghozzá sima akrilfestékkel. A mai napig megvan, pedig nyüstöljük ám rendesen. 

5.jpeg

 

Papírvirág

Koktélokba helyezve naná, hogy verhetetlen! 

6.jpeg

 

Forrás és további trópusi ötletek: wonderfuldiy

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is, megtisztelsz vele!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

Iratkozz fel YouTube csatornámra, és nézd meg a legfrissebb videóimat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8714064779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása