Színes Ötletek

a kézügyes blog

Tüllcsodák "habos-babos" stílusban

A tüll egy könnyen kezelhető, sok lehetőséget rejtő anyag, amelyet mesés dekorációk készítéséhez is sikerrel használhatunk. Közeleg a nyár, a baráti összejövetelek, gyerekzsúrok, lánybúcsúk és lagzik időszaka. Tüllős díszekkel igazán látványos és különleges dekorációkat készíthetünk, méghozzá egyszerű módszerekkel.

fotojet2_1.jpg

A tüll könnyen vágható, nem foszlik, rugalmas, elasztikus, könnyed, légies anyag, így dekorációk készítésére különösen alkalmas. Bár tudom, hogy a tüllanyagról elsősorban tényleg a "habos-babos", hercegnős, rózsaszín cukorszirupos stílusú dekorációk jutnak eszünkbe, mértékkel használva igazán bámulatos dolgokat készíthetünk! Tüllszalagként is megtaláljuk a boltok polcain, vagy a hagyomány méteráruként és beszerezhetjük. Látványos, vidám hangulatot teremtő bojtokat, óriáspomponokat a már jól ismert módszerrel tüllből is elkészíthetjük:

12.jpg

Kartonlapból két db, középen lyukas körlemezt vágunk ki, majd a tüllcsíkot egyszerűen körétekerjük, ahogyan fonalból is készítenénk. Elképzeléseink alapján akár egészen nagyméretű gömböket is készíthetünk.

1.jpg

3.jpg

2.jpg

8.jpg

Koszorú- illetve ajtódíszkészítéskor is hasznát vesszük:

10.jpg

Függeszthető mobildíszekhez is jól mutat:

9.jpg

11.jpg

Betűs díszek, monogramok is befedhetők vele. Az alapot kartonlapból vagy hungarocellből is kivághatjuk.

6.jpg

7.jpg

Lufis dekorációkkal is jól párosítható!

5.jpg

4.jpg

Forrás: pinterest

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3013994918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása