Színes Ötletek

a kézügyes blog

Idei adventi koszorúm

A sok ötletelés után tegnap végre nekiálltam a koszorúkészítésnek. Az elmúlt években egy fix poutpurri koszorúnk volt, ezt tuningoltam mindig picit,így évről-évre változott valamelyest a külseje. Idén viszont "száműztem" (azaz a legtöbb alkatrészét még újrahasznosítom valamilyen formában), és teljesen új dolgokat terveztem.

blog5.jpg

 

Az alapanyagbeszerzést sosem bízom a véletlenre, előtte rengeteg ötletet gyűjtök, pontos listát írok és tájékozódom a kínálatról. Persze még így is mindig sokkal több mindent veszek, mint amire valójában szükségem van, de a végén mégis MINDIG hiányzik valami. Ez nyilván idén is pontosan ugyanígy történt, úgyhogy a kettes számú koszorút még nem kezdtem el, az a hétvégéig várat magára, amíg beszerzek néhány nélkülözhetetlen apróságot hozzá.

blog3.jpg

A kis pasztelles barnám viszont életre kelt, és itt pompázik mellettem. Semmi túlzás, natúr tejeskávé színek puha fehérrel kiegészítve, nekem ez a tökéletes színkombináció. Nagyon imádom, s bár eredetileg ajándéknak szántam, egyelőre nem tudok megválni tőle. Nézzétek:

blog6.jpg

blog1.jpg

blog2.jpg

blog4.jpg

 

Ha még nincs adventi koszorútok, de készítenétek ti is, nézzetek szét az alábbi inspiráló bejegyzéseim között:

Korábbi adventi ötletek a blogon:

Készítsünk bohókás grincsfát!

Csináld magad grincsfa

Adventi koszorúk csillogó pompában

Adventi koszorúk természetes alapanyagokból

Adventi koszorúk talpig pirosban

Adventi koszorúk pasztell eleganciával

Így készíts mesés adventi koszorúk saját kezűleg!

Ünnepi ajtódíszek és kopogtatók

Adventi koszorúk 2016/2.

Adventi koszorúk 2016.

16 csodás, kreatív adventi naptár

20 csodás adventi koszorú

Adventi koszorúk 2015.

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

Iratkozz fel YouTube csatornámra, és nézd meg a legfrissebb videóimat is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8513356267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása