Színes Ötletek

a kézügyes blog

Húsvéti kép gombokból

A mai bejegyzés egy pofonegyszerű ötleten alapul, gyorsan elkészíthető és piszok látványos. Mindenféle színes gombokat kombinálhattok a különleges összhatás érdekében.

 

húsvét tavasz képkeret gomb dekoráció

 

 

Amire szükség lesz:

 

  • képkeret
  • vastag karton (ami a keretbe passzol)
  • mintás papír (amennyiben az alapkarton nem valami mutatós)
  • ragasztópisztoly
  • gombok vegyes színben és méretben
  • kinyomtatott tojássablon (ezt persze szabad kézzel is felrajzolhatjátok, ha megy)

 

Elkészítés

A keretbe való kartont vágjátok méretre, és ha nem tetszik a színe, ragasszatok rá valami szép mintájú tónuspapírt. A tojássablon segítségével vagy szabad kézzel ceruzával rajzoljátok elő a mintát a kartonra. Ügyeljetek rá, hogy középre kerüljön.

 

húsvét tavasz képkeret gomb dekoráció

 

Ezután jöhet is  ragasztás. Első körben a nagyobb méretű gomboka ragasszátok fel, utána jöhetnek a kisebbek (ezekkel a kisebb nagyobb réseket is szépen elfedhetitek).

 

húsvét tavasz képkeret gomb dekoráció

 

Trükk: Sokszor előfordul, hogy a ragasztópisztoly használata során sok-sok vékony ragasztószál marad a felületet. Biztos titeket is bosszant, mert ugye elég macera leszedegetni. Nos, a forrásoldal azt írja, hogy egy régi fogkefével húzkodjátok át a gombos felületet, és már el túnt  a sok kis szál. 

 

Forrás: acultivatednest

 

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is, megtisztelsz vele!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

Iratkozz fel YouTube csatornámra, és nézd meg a legfrissebb videóimat is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6112354477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása