Színes Ötletek

a kézügyes blog

A LEGO Ideas – Váltsd valóra az ötleteidet!
A LEGO Ideas – Váltsd valóra az ötleteidet!

nevtelen-2_2.jpg

 

A LEGO Ideas egy innovatív lehetőség minden kreativitását kiélni vágyó LEGO rajongó számára. A LEGO rajongók megoszthatják ötleteiket a világgal, és szavazhatnak mások terveire. A platform célja, hogy a legkreatívabb és leginspirálóbb ötletekből valós LEGO készletek váljanak. 

...

Egyenesek, görbék, formák és irányok - Két új füzet a Móra Csodatoll sorozatából
Egyenesek, görbék, formák és irányok - Két új füzet a Móra Csodatoll sorozatából

csodatoll_blogcover.jpg

Hamarosan itt a nyári szabadságok és a tanítási szünetek ideje. És bár az ovisoknál ez utóbbi általában jóval rövidebb időszak, mint a nagyobb társaiknál, az ő esetükben is kifejezetten jól jön, ha kéznél van néhány olyan lehetőség a tartalmas kikapcsolódásra, amivel akár önállóan is el tudják foglalni magukat, esetleg épp játszva tanulhatnak. Egy középső csoportosnak talán még korai könyvet adnunk a kezébe, és néha a legkedvesebb játékok is  ...

Ragaszd meg a pillanatot, örökítsd meg az emlékeket!
Ragaszd meg a pillanatot, örökítsd meg az emlékeket!

ragasztopisztoly_blogcover.jpg

A ragasztópisztolyok egyre népszerűbb eszközök a barkácsolás és a kézművesség szerelmeseinek körében. Könnyen használhatók, sokoldalúak és megbízhatóak, így ideálisak a különböző anyagok gyors és egyszerű összeragasztásához. Emellett a jobb minőségű ragasztópisztoly nem csupán egyszerű ragasztásra, de valódi műalkotások készítésére is kiválóan használható. 

...

Aktuális

inktober_2024_300_x_250_keppont_20241002_135455_0000.png

Ajánló

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása