Színes Ötletek

a kézügyes blog

Színes Ötletek Best of 2022, 10. helyezett - Az élboly végén egy régi radiátor felújítása

8_109_1.jpg

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk rendszerint az év elején jön el az az időszak, amit egy kis feltöltődésre, és persze az évközbeni tennivalók tervezésére, vagy ahogy egymás között emlegetjük, lószerszámozásra szánunk. Mivel a tapasztalatnál kevés a jobb tanítómester, úgy gondoltuk, mielőtt teljes gőzzel beindul 2023, nem lehet baj abból, ha felidézzük, mik voltak tavaly azok a cikkek és témák, amiket a legjobban szerettetek. A következő napokban érkezik tehát a Színes Ötletek Best of 2022. Az első részben szeptember elejére utazunk vissza az időben, hogy egy könnyen és gyorsan megvalósított, de máig látványos eredményt hozó „csináld magad” felújítást elevenítsünk fel!

Színes Ötletek Best of 2022, 10. helyezett: Régi radiátor csillogó hófehérben

regi_radiator_csillogo_hofeherben.jpg

Ha még nem olvastad a cikket, vagy szívesen újraolvasnád, kattints a képre! Aki pedig kíváncsi a történet korábbi fejezeteire is, köztük az egy hétvége alatt lezavart csempefestős projektre, az azzal, mondjuk úgy, kéz a kézben megérkező bútorfestésre, illetve az azóta is napi használatban lévő kerti szék megújulására, kattintson bátran a hivatkozásokra, hiszen az a két, két és fél hónap nagyon gyorsan eltelik majd tavaszig, amikor megint elkezdődik otthonunk csinosítgatásának időszaka!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1918016550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása