Színes Ötletek

a kézügyes blog

Stílusos és elegáns kiegészítők minden nőnek

stilusos-es-elegans-kiegeszitok-minden-nonek_1.jpg

Ma már nem csak akkor fontos, hogy odafigyeljünk a részletekre, ha éppen üzleti tárgyalásra készülünk. Megjelenésünkkel sokszor szavak nélkül kommunikálunk, ezért fontos, hogy ügyeljünk a részletekre és az apróságokra, amivel hangsúlyozhatjuk mindazt, amit meg szeretnénk mutatni egyéniségünkből. Figyelj oda a kiegészítőkre, légy tisztában erejükkel, és fordítsd a javadra mindazt, amit kaphatsz tőlük! Az ízlés, a stílus mindig könnyen felismerhető a megfelelően kiválasztott, alkalomhoz illő táskákról, övekről, vagy akár sálakról, kendőkről és esernyőkről, hiszen a lényeg mindig az apró részletekben rejlik.

Pontosan milyen elemek tartoznak a kiegészítők tárházába?

A táska minden nő számára nélkülözhetetlen darab, szakmától vagy beosztástól függetlenül. Egy jó munkatáskának pedig több feltételnek is meg kell felelnie. A legfontosabbak mind közül a funkcionalitás, a méret és a megfelelő szín. Érdemes minőségi anyagokból készült modellt választanunk, amely mind tónusában, mind mintájában tökéletesen passzol az általános öltözködési stílusunkhoz.

A kézitáska legyen univerzális, ugyanakkor kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy tulajdonosa hangsúlyozza vele személyiségét. Ha mindennapi használat a cél, érdemes megfontolnunk a minimalista kialakítású, precízen kidolgozott, matt modelleket, amelyek sokoldalúan használhatunk. A lakkozott kézitáskák, ahogy a fényes ruhadarabok, általában nem valók munkahelyre, azoknak inkább este és hétvégén jön el az ideje.

A színválasztásnál ügyelj arra, hogy a táskának összhangban kell lennie a ruháid stílusával! Természetesen a legjobb, ha időtlen és univerzális színeket választunk, ezeket a ruhatervezők is előszeretettel alkalmazzák, legyen szó a legtrendibb divatházaktól a kis, családi műhelyekig. Azonban egy lépéssel tovább is mehetsz, és választhatsz olyan kifejező színeket, mint a bordó, a sötétkék, a palackzöld, de a barna és a fehér is szerepet kaphatnak.

Alapvető öltözködési szabály, hogy a harmonikus, elegáns megjelenés érdekében érdemes az övvel és a cipővel megegyező árnyalatú táskát keresnünk. Ez vonatkozik a fekete, barna, sötétkék és más semleges színekre. Ugyanakkor, ha a kézitáskádnak érdekes színe van, és ezzel kiemelkedik az egész öltözékedből, akkor nem kell feltétlenül megegyeznie az öv és a cipő színével, viszont a pénztárca kapcsán mindenképp törekedj a táskával megegyező árnyalatra! https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/penztarcak.

milyen-kiegeszitokre-erdemes-odafigyelni-meg_1_1.jpg

Milyen kiegészítőkre érdemes még odafigyelnünk?

Sokan szeretjük az eleganciát, mert időtlen és univerzális. Garancia a stílusos megjelenésre, és minden alkalomhoz illik. Mivel többé-kevésbé mindenkiben ott él a díva, a bálkirálynő, néha érdemes engednünk neki! Az elegancia azonban nem egyenlő a túlöltözöttséggel. Érdemes megtanulnunk egyszerű néhány szabályt, amelyek segítségével valóban ízlésesen állíthatjuk össze a ruhatárunkat. A lezser és kényelmes viseletet pedig nyugodtan tartogathatjuk azokra a napokra, amikor az esik jól!  

A női elegancia első és legfontosabb szabálya a mértékletesség, aminek az életed minden területén érvényesnek kell lennie, nem csak a divat terén. Az erős sminket és a formabontó ruhákat hagyd az őrült bulikra! A hétköznapokra válassz inkább visszafogottabb, extrém minták nélküli, egyszerű, jól illeszkedő szabású ruhákat, és ez a szabály vonatkozik a sminkre is, aminél a legjobb, ha viszonylag gyengédnek, és illeszkedik a szépségtípusodhoz.

Ha ismerjük az aktuális trendeket, vagy az adott napon bármilyen okból fontos a dekoratív megjelenés, egy-egy jól megválasztott kiegészítő is segíthet ebben. Ez lehet egy táska, egy óra, vagy egy jól ismert márka cipője és egy hozzá igazított öv. https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/ovek

Az eleganciához a megfelelő parfüm kiválasztása is hozzátartozik, akkor is, ha a középpontba akarsz kerülni, vagy épp el akarod túlzott felkelteni a figyelmet, a hivalkodást. Egy jól kiválasztott illatszer mindig hozzátesz a kellemes megjelenéshez, ráadásul hosszú ideig jó közérzetet biztosít.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6817975752

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása