Színes Ötletek

a kézügyes blog

Írj egy mondatot a Művészetek Völgyéről, és nyerj páros bérletet az idei fesztiválra!

szo_jatek_1000x522.jpg

Július 22-én, pénteken kezdődik Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja, ahol idén is több mind 2000 program várja a látogatókat. A Művészetek Völgye garantáltan a nyár egyik, ha nem „a” legsokszínűbb rendezvénye, hiszen több mint három évtizede minden megfér egymás mellett a tíz nap alatt, legyen szó könnyűzenei koncertekről, színházi előadásokról, képzőművészeti kiállításokról, kézügyes workshopokról, vezetett túrákról a Balaton-felvidék festői tájain, vagy akár fenntarthatósággal, környezettudatossággal kapcsolatos előadásokról. Most induló játékunkban egy szerencsés olvasónk páros bérletet nyerhet a teljes fesztiválra, a feladat pedig nem is lehetne egyszerűbb: mindössze annyit kérünk, hogy írd meg egy mondatban, mi jut eszedbe a Művészetek Völgyéről! 

A fesztiválról korábban már közöltünk részletes programajánlót, nemrég pedig interjút is olvashattatok a Művészetek Völgyének igazgatójával, Oszkó-Jakab Natáliával. És ugyan az early bird bérletek már elfogytak, július 8-ig még vásárolhatók kedvezményes árú jegyek, sőt, ha szerencséd van, idén a Színes Ötletek vendége lehetsz a tíz nap során!

Hogy mit kérünk ezért? Írd le legalább egy kerek mondatban, mit jelent számodra a fesztivál! Ha már jártál ott, összefoglalhatod a tapasztalataidat, ha pedig most veszed először célba Kapolcsot, Vigántpetendet és Taliándörögdöt, azt is leírhatod, miért mennél oda szívesen! Hogy a dolog még egyszerűbb legyen, elég a most következő kérdőívet kitöltened.

 

Nem kötelező, de megköszönjük, ha segítesz nekünk a nyereményjáték és a rendezvény promóciójában, és megosztod ezt a cikket Facebook-idővonaladon, vagy ajánlod kommentben a játékot ismerőseidnek! Jelentkezési határidő: 2022. július 15., péntek éjfél. Sorsolás: másnap, azaz július 16-én, szombaton. A nyertest még aznap e-mailben értesítjük. Kíváncsian várjuk válaszaitokat!

A Művészetek Völgyéről további információk a fesztivál weboldalán és Facebookján!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9217875283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása