Színes Ötletek

a kézügyes blog

Félidőhöz érkezett a Vintage SAL 2022 - Itt a júniusi minta!

junius_1_voros_krisztina.jpg

A majolika csempék által ihletett, ingyenesen letölthető, minden részletet tartalmazó minták sorában megérkezett a hatodik, ami azt jelenti, az egész évben követhető közös hímzés félidejéhez érkezett! Ez nem jelenti azt, hogy késő belekezdeni, hiszen nincsenek kötöttségek, mindenki a saját tempójában dolgozhat. Ha kedvet kaptatok, az örömhímzők közösségét a Facebookon Vintage Tiles SAL 2022 néven találjátok meg. Nemcsak azért érdemes csatlakozni, mert első kézből értesülhettek a legújabb tervekről, hanem mert értékes segítséget kaphattok a rutinosabb kézimunkázóktól, nyomon követhetitek, hol tartanak a többiek, és ti is megoszthatjátok alkotásaitokat velük, ami mindig nagy öröm! A folytatásban további információk mellett inspiráló képeket is találtok az eddig elkészült alkotásokból! (Illusztráció forrása: Vörös Krisztina)

A közös hímzés kezdeményezéséről részletesen írtunk az Idén is elindult a közösségi örömhímzés - Vintage Tiles SAL 2022 című korábbi bejegyzésünkben, amiből azt is megtudhatjátok, hogyan talált közös nevezőt a két, egymástól egészen eltérő stílusban alkotó tervező. A csoport tagjai rendszerint megosztják egymással az elkészült alkotásokat, amiket mindenki a saját ritmusában készít el, akár gyakorlott kézimunkázó, akár kezdő. Akinek úgy van kedve, akár a színeket is bátran megváltoztathatja saját ízlése, vagy a készleten lévő fonalai szerint.

junius_2_jacqueline_jones.jpgKép forrása: Jacqueline Jones

A júniusi mintát az alábbi képre kattintva letölthetitek. További információért keressétek a Vintage Tiles SAL 2022 csoportot, vagy a My Magical World weboldalát. 

junius_kesz2.jpg
Már tisztán látszik, milyen jól összehangolták a tervezők a stílusbéli különbségeket, és egy abszolút harmonikus mintát hoztak létre. Talán nem nehéz kitalálni, mi lesz a következő csempén, de nagyon kíváncsian várjuk, hogy  milyen lesz!

junius_kesz.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövessetek minket Facebookon és Instagramon is, hogy a következőről se maradjatok le! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1717853447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása