Színes Ötletek

a kézügyes blog

Közösen hímezni öröm! - Megérkezett a Vintage SAL 2022 legfrissebb mintája

majus_0.jpg

Erről a kedves kezdeményezésről részletesen írtunk az Idén is elindult a közösségi örömhímzés - Vintage Tiles SAL 2022 című korábbi bejegyzésünkben, amiből azt is megtudhatjátok, milyen lett a tavalyi, madárházikós közös hímzés végeredménye. Az idei tervet a majolika csempék különleges világa ihlette, és mindkét alkotó sajátos stílusa megmutatkozik benne. Az ingyenesen letölthető, minden fontos részletet tartalmazó mintákat minden hónap 10-én teszik közzé a tervezők, erről pedig mi is hírt adunk - részletek a folytatásban!  (Illusztráció: Vörös Krisztina)

Az örömhímzők közösségét a Facebookon Vintage Tiles SAL 2022 néven találjátok, akikhez nemcsak azért érdemes csatlakozni, mert első kézből értesülhettek a legújabb tervekről, hanem mert sokrétű szakmai segítséget kaphattok a rutinosabb kézimunkázóktól, és megoszthatjátok alkotásaitokat a többiekkel, ami mindig nagy öröm! Csatlakozzatok bátran akár kezdőként is, hiszen nincsenek kötöttségek, mindenki a saját tempójában dolgozhat! Az eddig közétett minták alapján a végére egy igazán kedves dekoráció születhet meg a kezetek alatt!

majus_3_1.jpg

A májusi mintát az alábbi képre kattintva is letölthetitek, ha pedig szeretnétek további információkhoz jutni, vagy segítséget kapni, keressétek az említett csoportot, vagy a My Magical World weboldalát.

majus_1_1.jpgKépek forrása: foltosboltos.blogspot.com

Ha van kedvetek, mutassátok meg nekünk is, hogy mire jutottatok akár kezdőként, akár haladóként vágtatok bele a közös hímzésbe, szívesen látjuk a Facebook poszt alatti hozzászólásban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8317828073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása