Színes Ötletek

a kézügyes blog

Tízperces trükkök - Ügyességi játék húsvéti hangulatban

szo_keret_01_blog_cimlapkep.jpg

Annyi kedves húsvéti hangulatra szabott ötlet akad különféle játékokat és dekorációt illetően is, hogy alig győzünk válogatni. Mindenesetre inkább készítsünk tíz papírnyuszit, mint meggondolatlanul vásároljunk egy igazit! Ugyan a kézügyeskedés már önmagában is jó móka, a mai bejegyzésben olyat készítünk, ami játék is egyben. Az egyszerű golyóvezető ügyességi játékok mintájára készült egy peremes kartondoboz felhasználásával, percek alatt, és teljesen hulladékmentesen. Azt nem állítjuk, hogy évekig használatban lesz, de amíg az átlagos érdeklődési idő tart, addig biztosan - és legalább nem a műanyag megfelelője lapul majd a szekrény mélyén, míg végül a szemetesbe kerül. Bár nem nehéz kitalálni, de a folytatásban mutatjuk, hogyan készül!

Amire szükséged lesz: kartondoboz, fehér - vagy színes - lap, ceruza, filctoll, olló, ragasztó, egy kis labda, esetleg érme vagy körző. Én az előbbivel határoztam meg a nyuszi farkának a helyét. 

img_7368_1.jpg

 Kövesd az egyszerű lépéseket, színezd kedvedre és játssz!

img_7408.jpg

Tipp: Ha a fehér lapot egészen pontosan vágod méretre, hogy ne essen ki, nem muszáj ragasztót használnod, így kedved szerint váltogathatod a játék mintáját, majd ha elhasználódott, a szelektív hulladékgyűjtőbe is bedobhatod!

Tartsatok velünk itt a blogon, a Facebookon és az Instagramon, mert hamarosan újabb tavaszi kreatív tennivalóval és játékkal is jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9416476046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása